Τραγωδία στην Κορινθία: 3χρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο

Τραγωδία στην Κορινθία: 3χρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο

Το αγοράκι απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου - Γιαννόπουλος στο protothema.gr: Καθάριζαν τον βόθρο, ξέφυγε από την προσοχή το παιδί και έπεσε στο κενό - Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Τραγωδία στην Κορινθία: 3χρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο
Τραγωδία στην περιοχή «Θέατρο» της Αρχαίας Κορινθίας, καθώς νεκρό μέσα από βόθρο ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδί. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που ερευνούν οι αρχές, ο τρίχρονος λίγο μετά τις 09:40 το πρωί έπεσε μέσα στον βόθρο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Το μικρό αγόρι ανασύρθηκε από άντρες της πυροσβεστικής χωρίς τις αισθήσεις του και το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κλείσιμο
«Είμαι σε κατάσταση φρίκης αυτή τη στιγμή. Χάθηκε η ζωή ενός παιδιού. Δεν είμαι σε κατάσταση να σας πω περισσότερα. Είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά τον γιο μου, τι σημασία έχει από πού και πώς» δήλωσε στο protothema. gr o πρόεδρος του οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος. 

Όσον αφορά τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει: «Γινόταν η καθιερωμένη διαδικασία καθαρισμού των βόθρων, ξέφυγε από την προσοχή και έπεσε μέσα. Προσπάθησα να μιλήσω στα παιδιά να τα ηρεμήσω... Αντί να τα ηρεμήσω εγώ, με ηρεμούν εκείνα. Είναι το μεγαλείο των παιδιών. Είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά το παιδί μου και οτιδήποτε και να έχει γίνει δεν γυρίζει το παιδί πίσω. Με οχτώ άτομα προσωπικό, με τους ανθρώπους αυτούς που καθάριζαν τι άλλο να κάνεις για να έχεις ασφάλεια;».



Το παιδί δεν είχε εμφανή τραύματα, είπαν στο protothema.gr, από το νοσοκομείο Κορίνθου. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο βόθρος έχει βάθος τεσσάρων μέτρων και είναι ιδιαίτερα στενός.



Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002. Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 3 έως 24 ετών.

Αργά το μεσημέρι, στην επίσημη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση που μιλά για «ημέρα σπαραγμού» για τον μικρό Νίκο που έφυγε από τη ζωή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι.


Δείτε βίντεο: Κορινθία: 3χρονος ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο





Πέντε συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου παιδιού
Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου 2,5 ετών, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης