Κρήτη: 37χρονη είχε «ξαφρίσει» κοσμήματα αξίας 36.000 ευρώ!

Κρήτη: 37χρονη είχε «ξαφρίσει» κοσμήματα αξίας 36.000 ευρώ!

Η δράση της ωστόσο σταμάτησε καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις τρεις υποθέσεις και να οδηγηθούν στα ίχνη της 

Μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα και... μακρύ χέρι φαίνεται ότι είχε μία Ηρακλειώτισσα , η οποία στη διάρκεια του καλοκαιριού είχε εμπλακεί σε τρεις περιπτώσεις κλοπών στο Ηράκλειο.

Η 37χρονη έμπαινε στα σπίτια και έκλεβε χρυσαφικά συνολικής αξίας 36.000 ευρώ.

Η δράση της ωστόσο σταμάτησε καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις τρεις υποθέσεις και να οδηγηθούν στα ίχνη της γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όλα τα περιστατικά είχαν καταγραφεί σε περιοχές των δήμων Γόρτυνας και Φαιστού στο χρονικό διάστημα από τις 26 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου 2017.

Πηγή: cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

33
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.