Σοκ στα Γρεβενά: 18χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο άντρες

Σοκ στα Γρεβενά: 18χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο άντρες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της 18χρονη κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 10 μ.μ., οδηγήθηκε από 55χρονο άντρα σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο της περιοχής, όπου την περίμεναν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών

Σοκ στα Γρεβενά: 18χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από δύο άντρες
Μια σοβαρή καταγγελία για βιασμό απασχολεί από χθες το βράδυ τις αστυνομικές αρχές των Γρεβενών, αλλά και τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της 18χρονη κοπέλα το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 10 μ.μ., οδηγήθηκε από 55χρονο άντρα σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο της περιοχής, όπου την περίμεναν δυο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Όπως αναφέρει η ίδια, στη συνέχεια ο 19χρονος άντρας τη βίασε, με τη βοήθεια του 17χρονου.

Κλείσιμο
Η 18χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Γρεβενών, με τους άντρες της Ασφάλειας να συλλαμβάνουν τους τρεις άντρες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η απολογία τους και, φυσικά, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την τύχη των τριών αντρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, χωρίς να δίνουν περισσότερα στοιχεία για τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Πηγή: kozanimedia

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης