Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ανετράπη λεωφορείο μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ανετράπη λεωφορείο μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ - Τουλάχιστον δύο τραυματίες στο λεωφορείο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ανετράπη λεωφορείο μετά από σύγκρουση με ΙΧ
Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου, που ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9:00 σήμερα το πρωί στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας Αποσελέμη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, του λεωφορείου με δύο επιβατηγά αυτοκίνητα, το πούλμαν – με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων για την ώρα – ανετράπη και έπεσε από την παλιά γέφυρα στα χωράφια!

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο του πρωτοφανούς δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια των οχημάτων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί και τροχονόμοι.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες, όλοι τους επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο που ανατράπηκε.



Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, το πούλμαν αρχικά συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το πρώτο ΙΧ, το οποίο κινούμενο ανεξέλεγκτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχανε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί, πέφτοντας από την παλιά γέφυρα!

Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, με τους άνδρες της τροχαίας να προσπαθούν να εκτρέψουν την κυκλοφορία των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων.




 
Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης