Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν πήγαν στο… πανηγύρι!

Ηλεία: Οι διαρρήκτες δεν πήγαν στο… πανηγύρι!

Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι της κοινότητας Κούμανι διασκέδαζαν, οι διαρρήκτες είχαν στήσει το δικό τους… γλέντι στα σπίτια τους!

Την ώρα που όλοι οι κάτοικοι της κοινότητας Κούμανι στην Ηλεία διασκέδαζαν υπό τους ήχους της ορχήστρας στο πανηγύρι του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι διαρρήκτες είχαν στήσει το δικό τους… γλέντι στα σπίτια τους!

Τουλάχιστον τέσσερα από τα σπίτια του χωριού δέχθηκαν απρόσκλητους «επισκέπτες», οι οποίοι άρπαξαν διάφορα χρηματική ποσά και χρυσαφικά ή άλλα είδη μεγάλης αξίας, ενώ σε μια περίπτωση βρήκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη, με το οποίο μάλιστα διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Το σοκ για τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών ήταν μεγάλο, όταν επέστρεψαν από το πανηγύρι και τα βρήκαν λεηλατημένα. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο χωριό δεν προλάβαιναν να καταγράφουν κλοπιμαία και να παίρνουν αποτυπώματα, ενώ εξέδωσαν αναζητήσεις και για το κλεμμένο όχημα. 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ms

Κλασσικοί γύφτοι.. Δεν έχουν αφήσει τίποτα σε όλη την Πελοπόννησο και δεν τους αγγίζει κανείς..

Περσα

Μεγάλο το λάθος που κάνουν πολλοί που σε γάμο στολίζουν και απ εξω το σπίτι γιορτινά. .... Και το βράδυ που ολοι θα είναι στο γλέντι το "περιποιούνται κατάλληλα". ...... Το ιδιο και σε θλιβερές περιπτώσεις (εξω από εδώ) κηδειών ή μνημόσυνων που κολλάνε τα χαρτιά και απ εξω από την είσοδο των σπιτιών. Οπου αναφέρουν την ώρα τέλεσης του μυστηρίου. Και έχουν τότε ολη την άνεσή να δράσουν οι κακοποιοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giatroi

Πρόκειται για «φίλια πυρά», καθώς η σκληρή διαπίστωση για έλλειμμα διαλόγου γίνεται από συνδικαλιστές γιατρούς προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν βρεθεί στην πρώτη γραμμή διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές στην Υγεία κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων