Θεσσαλονίκη: 29χρονος ξήλωνε μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Θεσσαλονίκη: 29χρονος ξήλωνε μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Διέπραξε συνολικά εννέα κλοπές και άρπαξε 72 συσσωρευτές, προκαλώντας στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ζημιά που φτάνει στα 15.900 ευρώ

Θεσσαλονίκη: 29χρονος ξήλωνε μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Έβγαζε μεροκάματο επί τουλάχιστον δυο μήνες, πουλώντας τις μπαταρίες που ξήλωνε από τους σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ένας 29χρονος ο οποίος είχε ρημάξει τις κεραίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης!

Από τον περασμένο Απρίλιο ως τις αρχές Ιουνίου, ο νεαρός δράστης διέπραξε συνολικά εννέα κλοπές και άρπαξε 72 συσσωρευτές, προκαλώντας στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ζημιά που φτάνει στα 15.900 ευρώ! Η δράση του 29χρονου διαλευκάνθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μουδανιών, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Μπαταρίες ήταν και η λεία της επιδρομής αγνώστων στο αμαξοστάσιο της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι υπάλληλοι του Δήμου Τριφυλίας διαπίστωσαν με έκπληξη ότι οι δράστες ξήλωσαν τις δέκα μπαταρίες πέντε οχημάτων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν, ενώ είχαν κλέψει και ένα ανταλλακτικό. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής ερευνούν για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης