Κατήγγειλε ληστεία για να εισπράξει την ασφάλεια!

Κατήγγειλε ληστεία για να εισπράξει την ασφάλεια!

Ένας 48χρονος Ολλανδός έστησε την κομπίνα πιστεύοντας ότι θα ξεγελάσει την ασφαλιστική του εταιρεία

Κατήγγειλε ληστεία για να εισπράξει την ασφάλεια!
Τον μπελά του θα βρει ένας 48χρονος Ολλανδός που κατάφερε να παραπλανήσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου όταν κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά αποδείχθηκε πως είχε σκηνοθετήσει την υπόθεση  για να εισπράξει τα… ασφάλιστρα!

Ο αδίστακτος αλλοδαπός βρισκόταν στο νησί με σκοπό να εργαστεί, αλλά το βράδυ της 17ης Ιουλίου κατήγγειλε στην Ασφάλεια πως τέσσερις άγνωστοι με αυτοκίνητο έκλεισαν ξαφνικά τον δρόμο στο μοτοποδήλατο που είχε νοικιάσει ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο ένας από τους επιβάτες τον χτύπησε και διέφυγε με το μοτοποδήλατό του!

Οι ισχυρισμοί του Ολλανδού παρουσίαζαν κενά, που έγιναν ακόμη μεγαλύτερα δύο μέρες αργότερα όταν έφυγε από τη Ρόδο. Το –υποτίθεται κλεμμένο- μοτοποδήλατο βρέθηκε σταθμευμένο στην παλιά πόλη και παραδόθηκε στην εταιρεία ενοικιάσεων. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 48χρονος είχε συνάψει στην πατρίδα του ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλάμβανε και τη ληστεία, πριν αναχωρήσει για τη Ρόδο! Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και διαβιβάστηκε και στις ολλανδικές αρχές με αίτημα για την σύλληψή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης