Βίντεο: Ο εντυπωσιακός χαιρετισμός του «Νήσος Μύκονος» στην Αγία Παρασκευή Καστέλλου

Βίντεο: Ο εντυπωσιακός χαιρετισμός του «Νήσος Μύκονος» στην Αγία Παρασκευή Καστέλλου

Τα διερχόμενα πλοία της γραμμής πιστά στο έθιμο των τελευταίων ετών απέδωσαν χαιρετισμό στον προσφυγικό ναό της Αγίας Παρασκευής που έχτισαν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες του 1922 ακριβώς απέναντι από την Αγία Παρασκευή του Τσεσμέ

Μοναδικές στιγμές έζησαν και κατέγραψαν όσοι βρέθηκαν και φέτος στον Προεόρτιο Εσπερινό της Αγίας Παρασκευής στη μικρασιατική γειτονιά του Καστέλλου της Χίου.

Τα διερχόμενα πλοία της γραμμής πιστά στο έθιμο των τελευταίων ετών απέδωσαν χαιρετισμό στον προσφυγικό ναό της Αγίας Παρασκευής που έχτισαν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες του 1922 ακριβώς απέναντι από την Αγία Παρασκευή του Τσεσμέ, το Κιόστε, την πατρίδα δηλαδή από την οποία ξεριζώθηκαν και δεν γύρισαν ποτέ.

Όπως αναφέρει το politischios.gr, τις εντυπώσεις για φέτος έκλεψε το πλοίο «Νήσος Μύκονος» που μετά την αναχώρησή του από τη Χίο με προορισμό το λιμάνι της Μυτιλήνης, έφθασε έξω την εκκλησία και απέδωσε χαιρετισμούς κάνοντας χρήση φωτοβολίδων, καπνογόνων και της κόρνας του πλοίου. Τιμή επίσης απέδωσαν το πλοίο «San Nicolas», το ναυαγοσωστικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού «Γαύδος- Λ.Σ. 090» καθώς και η λάντζα «Ισίδωρος».
 
Φωτογραφίες, βίντεο: politischios.gr

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ναυαρχος

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ.!!!

Ο,τι να'ναι...

Στις γιορτές, στο νταβαντούρι, στα πανηγύρια και στα δήθεν "έθιμα" είμαστε από τους πρώτους. Γι' αυτό και είμαστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ σε σοβαρότητα, πρόοδο, αλλά και (επί του προκειμένου) σε ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτηση επιβατών πλοίων, κλπ. Οι φωτοβολίδες και οι κόρνες σας μάραναν...

...

ναι αυτό είναι το πρόβλημα το βρήκες! Μπράβο!

ok @08.43

H MIZEΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ,ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ,ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!! ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΨΑΞΤΟ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης