Δυο σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πρέβεζα

Δυο σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πρέβεζα

Οι τεχνικοί ενός συνεργείου του τοπικού Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα σπίτια, αν και κατοικημένα, είχαν μηδενική κατανάλωση ρεύματος, ζήτησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να τους συνοδεύσουν για να κάνουν έλεγχο 

Δυο σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πρέβεζα
Γείτονες και... συνένοχοι σε ρευματοκλοπή ήταν δυο κάτοικοι της Βιομηχανικής Περιοχής Πρέβεζας, οι οποίοι είχαν στήσει ολόκληρες αυτοσχέδιες εγκαταστάσεις για να τροφοδοτούν παράνομα τα σπίτια τους με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς να πληρώνουν δεκάρα στην Δ.Ε.Η.!

Οι τεχνικοί ενός συνεργείου του τοπικού Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που διαπίστωσαν ότι τα συγκεκριμένα σπίτια, αν και κατοικημένα, είχαν μηδενική κατανάλωση ρεύματος, ζήτησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να τους συνοδεύσουν για να κάνουν έλεγχο. Όταν έφτασαν στα σπίτια, διαπίστωσαν ότι οι ένοικοι είχαν παρέμβει στο δίκτυο παροχής με αυτοσχέδιους μηχανισμούς και καλώδια για να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών ηλικίας 50 και 52 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Παράλληλα, θα κληθούν να καταβάλλουν το αντίτιμο για όλες τις κιλοβατώρες που κατανάλωσαν στο διάστημα της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης