Απειλητική επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

Απειλητική επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

«Η τιμωρία σου θα έρθει από 'κει που δεν το περιμένεις» γράφει ο ανώνυμος αποστολέας - Ο φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα στην οικία του Νίκου Σακελλαρίου και εξετάστηκε από μηχάνημα x-ray

Απειλητική επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας
Μία απειλητική επιστολή χωρίς στοιχεία αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ης Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας
, συμφωνα με τον ιστότοπο bloko.gr.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Η διαδικασία, που ακολουθήθηκε, ήταν η γνωστή και η προβλεπόμενη.

Κλείσιμο
Αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων πήγε στο σπίτι, πήρε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο μηχάνημα δεν εμφανίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.

Διαβάστε τί έγραφε η απειλητική επιστολή που δημοσιεύει το bloko.gr


Έντονη ανησυχία εκφράζει η ΝΔ
Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η ΝΔ σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Ν. Σακελλαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια τονίζοντας πως οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας, όπως αποθρασύνουν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του "Ρουβίκωνα", που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο».
 
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ
Σκληρή απάντηση έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου.

«Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης, με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων εναντίον του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ν. Σακελλαρίου» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στη δίψα τους για εξουσία, πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά. […] Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους» σημείωσε το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης