Άγνωστοι πυροβόλησαν άντρα στη Νίκαια για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα

Άγνωστοι πυροβόλησαν άντρα στη Νίκαια για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα

Πριν 10 μέρες, άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να αρπάξουν ξανά την τσάντα των εισπράξεων από υπάλληλο του καταστήματος

Άγνωστοι πυροβόλησαν άντρα στη Νίκαια για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα
Εικόνες θρίλερ διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι άντρες πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, με φιμέ τζάμια (όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου) και σταμάτησαν δίπλα σε 43χρονο καταστηματάρχη, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο. Ο άντρας είχε μεγάλο κατάστημα εμπορίας καπνού και κάθε μέρα μεταφέρει χρήματα με τον χαρτοφύλακα για κατάθεση σε διπλανή τράπεζα, πληροφορία που όπως φαίνεται ήταν γνωστή στους δράστες.


Κλείσιμο


Οι άγνωστοι τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου που είχαν και εν συνεχεία, τον πυροβόλησαν στην κνήμη. Εκείνος, προσπάθησε, ωστόσο, να τους αντισταθεί και κατάφερε να κρατήσει τον χαρτοφύλακά του.  

Ο άτυχος καταστηματάρχης μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Metropolitan». 

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αφού πυρπόλησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο από το οποίο βγήκαν οι δράστες εμφανιζόταν στο σημείο πολύ συχνά τις τελευταίες 20 μέρες, γεγονός που είχαν παρατηρήσει κάτοικοι της περιοχής.

Μάλιστα πριν 10 μέρες, άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να αρπάξουν ξανά την τσάντα των εισπράξεων από υπάλληλο του καταστήματος, μόνο και τότε δεν τα είχαν καταφέρει! 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης