Στο νοσοκομείο Metropolitan ο Κάρολος Παπούλιας

Στο νοσοκομείο Metropolitan ο Κάρολος Παπούλιας

Υποβλήθηκε σε παρακέντηση λόγω συγκέντρωσης υγρού στον πνεύμονα και του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση

Στο νοσοκομείο Metropolitan εισήχθη σήμερα το πρωί με λοίμωξη του αναπνευστικού ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο 88χρονος πολιτικός νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις από το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπούλιας υποβλήθηκε σε παρακέντηση λόγω συγκέντρωσης υγρού στον πνεύμονα και του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση. Ωστόσο σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται: «Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει».

ΣΧΟΛΙΑ (26)

Γιάννης

Ρε που πάμε σαν λαός. Πως διαπαιδαγωγήσαμε τα παιδιά μας. Δεν υπάρχει σωτηρία. Καταντήσαμε ανθρωποφάγοι. Να χαιρόμαστε για την αρρώστια ή το θάνατο του άλλου. Κρίμα...

Νικ

Μερικές φορές αναρωτιέμαι μήπως θα μας ερχότανε φθηνότερα να είχαμε βασιλιά. Τον μισθό δεν θα τον αποφεύγαμε αλλά θα γλυτώναμε τόσες συντάξεις...

Πνευματική οδός

Κάρολε, ακόμα και τώρα, στο τέλος του δρόμου, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα της σωτηρίας. Μην ξεχνάς τον ληστή στο σταυρό. Μετανόησε, δέξου σαν σωτήρα σου τον Χριστό, δώσε πίσω τα κλεμμένα και θα πάς στον Παράδεισο. Ο Χριστός συγχώρησε το ληστή στο σταυρό. Βέβαια εσύ έχεις κλέψει περισσότερα, αλλά ακόμα κι εσένα θα σε συγχωρήσει αν μετανιώσεις πραγματικά και ζητήσεις τη συγγνώμη του Κυρίου.

Αλεξ

Τώρα που φεύγεις μήπως σκέφτεσαι ναμου γραψεις εκείνες τις δυο μικρες ΒΙΛΑΡΕΣ στην Αμμουσο της Λευκάδας μιας και οι κόρες σου δε θα εχουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Δείξτε ρε δημοσιογράφοι τα φτωχικά του που ταβρηκε τοσα λεφτά.

Πολίτης

ε σιγά μην πάει στο λαϊκό ο τέως... Ίσα κι όμοια είμαστε; Αυτά περί ισότητας τα λέγαμε το 81 με τον αρχιψευταρο και πείσαμε τα πρόβατα και μας έβγαλαν κυβερνηση!

Αυτή είναι η Ελλάδα

Τα λεφτα τα πήρε απο δανειάκι, τότε;

458

Θα μπορούσε ένα Ελληνόπουλο απο τα Γιάννενα το 1930 να βαπτιστεί με το όνομα Κάρολος; Πότε οι Έλληνες στα χωριά βάφτιζαν τα παιδιά Κάρολο; Δηλαδή το Κάρολος είναι ένα όνομα που το συναντούσε κανείς συχνά και δη στην Ελληνική επαρχία του 1930; Μα και φυσικά θα μπορούσε, με την προυπόθεση ότι δεν είναι Έλληνας. Καληνύχτα ανθέλληνα πρόεδρε.

κι εγώ περίμενα να σε δώ στο Προεδρικό απόψε

Αρχηγέ, κράτα καλά... Τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση... (Ο.Ε.)

Η θεία Όλγα ξέρει

Αποκάτω "γράφει" η ουγκάνικη αγέλη της συμφοράς. Οι φασίστες. Θαυμάστε τους.

ΛΕ'Ι'ΛΑ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΠΠΟΥ

Χαχαχα

Ολα τα λεφτά

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης