Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες

Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες

Ο ηλικιωμένος μόλις κατάλαβε ότι θα τον έκλεβαν, άρχισε να τους χτυπάει με ό,τι βρήκε μπροστά του

Λάθος… πόρτα χτύπησαν δυο νεαροί, που είδαν ότι ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κοινότητα Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου ήταν ηλικιωμένος και ο ένας του ζήτησε λίγο νερό, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του για να αρπάξει ο άλλος ό,τι πολύτιμο θα έβρισκε.

Παρά τα 85 του χρόνια, ο ιδιοκτήτης είναι αρκετά… κοτσονάτος και πολύ παρατηρητικός. Μόλις αντιλήφθηκε ότι θα πλήρωνε πανάκριβα την προθυμία του να προσφέρει νερό, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του κι άρχισε να χτυπάει με αυτό τον έναν από τους δύο «επισκέπτες» ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Τρομοκρατημένος, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, με τον συνεργό του και επίδοξο κλέφτη να τον ακολουθεί κατά πόδας για να μην… πάθει τα ίδια από τον αγριεμένο 85χρονο που είχε στραφεί πια προς το μέρος του! Τελικά, κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τους αναζητούν βάσει της περιγραφής που έδωσε ο ηλικιωμένος. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν ξαφρίσει τουλάχιστον δυο σπίτια στο ίδιο χωριό τις ημέρες πριν από το Πάσχα.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μήτσος

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Απάνθρωπος 85χρονος!

Έβγαλε το ρατσιστικο του μένος ο ημίτρελλος υπάνθρωπος, θεωρώντας αλλοδαπούς τους συνανθρώπους που τού ζήτησαν ένα ποτήρι νερό και κυνηγώντας τους όπως κυνηγούσαν οι Ναζί τους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Σακ

Τρολ αλερτ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aigaio-1

Η αισθητή βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη θαλάσσια περιοχή όπου εντοπίστηκε το ηχητικό σήμα του καταγραφέα πρόσκρουσης, επέτρεψε στο ωκεανογραφικό σκάφος «Αιγαίο» να καταπλεύσει στην περιοχή και να ξεκινήσει τις απαραίτητες εργασίες