Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες

Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες

Ο ηλικιωμένος μόλις κατάλαβε ότι θα τον έκλεβαν, άρχισε να τους χτυπάει με ό,τι βρήκε μπροστά του

Ναύπακτος: 85χρονος έτρεψε σε φυγή δύο επίδοξους κλέφτες
Λάθος… πόρτα χτύπησαν δυο νεαροί, που είδαν ότι ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κοινότητα Παλαιοπαναγιά της Ναυπάκτου ήταν ηλικιωμένος και ο ένας του ζήτησε λίγο νερό, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του για να αρπάξει ο άλλος ό,τι πολύτιμο θα έβρισκε.

Παρά τα 85 του χρόνια, ο ιδιοκτήτης είναι αρκετά… κοτσονάτος και πολύ παρατηρητικός. Μόλις αντιλήφθηκε ότι θα πλήρωνε πανάκριβα την προθυμία του να προσφέρει νερό, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του κι άρχισε να χτυπάει με αυτό τον έναν από τους δύο «επισκέπτες» ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει!

Τρομοκρατημένος, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, με τον συνεργό του και επίδοξο κλέφτη να τον ακολουθεί κατά πόδας για να μην… πάθει τα ίδια από τον αγριεμένο 85χρονο που είχε στραφεί πια προς το μέρος του! Τελικά, κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τους αναζητούν βάσει της περιγραφής που έδωσε ο ηλικιωμένος. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν ξαφρίσει τουλάχιστον δυο σπίτια στο ίδιο χωριό τις ημέρες πριν από το Πάσχα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης