Βρήκαν σε φορτηγό πέντε τόνους λαθραίας ρακής

Βρήκαν σε φορτηγό πέντε τόνους λαθραίας ρακής

Στον μπροστινό χώρο του ψυγείου και πίσω από χώρισμα, οι άνδρες της Ασφαλείας τού Λιμενικού βρήκαν τοποθετημένα τα δοχεία των 250 λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 5.000 λίτρα τσικουδιάς

Μέσα στο επικαθήμενο ψυγείο ενός φορτηγού το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί από το λιμάνι του Ηρακλείου στο πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά, ήταν κρυμμένα δοχεία με κρητική ρακή βάρους πέντε τόνων, χωρίς τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα!

Στον μπροστινό χώρο του ψυγείου και πίσω από χώρισμα, οι άνδρες της Ασφαλείας τού Λιμενικού βρήκαν τοποθετημένα τα δοχεία των 250 λίτρων το καθένα, που περιείχαν συνολικά 5.000 λίτρα τσικουδιάς. Όλα δεσμεύτηκαν μαζί με το επικαθήμενο και κινήθηκε η διαδικασία για την επιβολή διοικητικών προστίμων. 

Στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας στην οποία ανήκει το φορτηγό, στην περιοχή “Φοινικιάς” του Ηρακλείου, εντοπίστηκαν άλλα 1.635 λίτρα ρακής, που και για αυτά δεν υπήρχαν συνοδευτικά έγγραφα και κατασχέθηκαν. Σε βάρος της εταιρείας σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της τσικουδιάς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maxairoma

Ο δράστης ή οι δράστες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, καθώς δεν εχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ληστεία ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών, εγκατέλειψαν αιμόφυρτο το θύμα και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής