Συνελήφθη 23χρονος που έκλεβε λουόμενους σε πλαζ της Αττικής

Συνελήφθη 23χρονος που έκλεβε λουόμενους σε πλαζ της Αττικής

Εκλεβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και άρπαζε ό,τι έβρισκε

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε χασισοφυτεία στη Μεσσηνία
Στη σύλληψη ενός 23χρονου ο οποίος διέπραξε κλοπή σε πλαζ της Κερατέας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, ο 23χρονος αφαίρεσε από το σακίδιο του θύματος διάφορα προσωπικά αντικείμενα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια με τη χρήση αυτών, εισήλθε στο εσωτερικό του οχήματος, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο καθώς και γυαλιά οράσεως.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τον περασμένο Ιούνιο, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβαινε στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη του Σουνίου και ειδικότερα στις πλαζ και στους παρακείμενους χώρους στάθμευσης οχημάτων των λουόμενων.

Ακολούθως, είτε προέβαινε σε κλοπές τσαντών – σακιδίων λουομένων και στη συνέχεια, με τα αφαιρεθέντα κλειδιά, άνοιγε τα αυτοκίνητα τους είτε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκαλούσε τη θραύση των υαλοπινάκων των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από λουόμενους και από οχήματα, σε παραλίες της Λαυρεωτικής και του Σαρωνικού.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης