Δήλωση Μελισσανίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δήλωση Μελισσανίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει σύσσωμη τη Γενοκτονία 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και ο Ελληνισμός, πρέπει να δίνουμε σημασία, να αναδεικνύουμε και συσπειρωνόμαστε γύρω από εκείνα που μας ενώνουν, τονίζει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. 


Και το ζήτημα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, είναι κάτι που μας ενώνει, γιατί πέρα από ένα ζήτημα μνήμης και απόδοσης τιμής στους αδικοχαμένους 353 χιλιάδες προγόνους μας που χάθηκαν, είναι και ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά το μέλλον, τις επόμενες γενιές.


Πρέπει λοιπόν όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως καταγωγής, να συστρατευθούμε γύρω από το στόχο της διεθνοποίησης και αναγνώρισης της Γενοκτονίας από τη διεθνή κοινότητα αλλά και από την ίδια την Τουρκία, γιατί μόνο αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, μπορεί να έχουμε ένα στέρεο θεμέλιο για να οικοδομηθεί η ειρήνη, η σταθερότητα και η συνεργασία μεταξύ όλων των λαών της περιοχής.
Αιωνία η μνήμη των 353 χιλιάδων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

t

Γιατί δεν λέει στα αφεντικά του να αναγνωρίσουν την γενοκτονία εκεί στις ΗΠΑ?

Τραντέλληνας

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΗ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas151

Οι δράστες, που φορούσαν κράνη από τα οποία δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους, κατάφεραν να εξουδετερώσουν το θύμα και να αρπάξουν το τσαντάκι που είχε μαζί του