Αστυνομικός, «τυφλός» από έρωτα, επιτέθηκε σε αστυνομικίνα

 Αστυνομικός, «τυφλός» από έρωτα,  επιτέθηκε σε αστυνομικίνα

Την παρακολουθούσε στον δρόμο, δεν συνετιζόταν στις υποδείξεις των συναδέλφων του και τελικά επιτέθηκε σ' αυτήν και τραυμάτισε μέλος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχε σπεύσει να την προστατεύσει

Θόλωσε το μάτι ερωτοχτυπημένου αστυνομικού από το πάθος του για μια ωραία συνάδελφό του όταν εκείνη έδειξε αρνητική συμπεριφορά απέναντί του, με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να τη χτυπήσει με το μηχανάκι του αλλά τελικά να πέσει σε μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσε να τη βοηθήσει, τραυματίζοντας τον οδηγό της.

Ο ερωτευμένος άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή από τα δικαστήρια του Πειραιά για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα τέλεσης επικίνδυνης σωματικής βλάβης. 

Ο αστυνομικός ζήτησε από τον Αρειο Πάγο να μετατραπεί η σε βάρος του κατηγορία από απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε απειλή λόγω εσφαλμένης εκτίμησης των αποδεικτικών μέσων και να αναιρεθεί η καταδικαστική για εκείνον απόφαση. Ωστόσο, οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημά του και επικύρωσαν την ποινή.  

Τον εν λόγω άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. οι συνάδελφοί του στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τον περιφρονούσαν επειδή «είχε συμπεριφορά επαρχιωτόπουλου», όπως έλεγαν.

Η μόνη στο Αστυνομικό Τμήμα που του μιλούσε και του έδινε κάποια σημασία ήταν μια συνάδελφός του. Αυτό ήταν αρκετό για να την ερωτευτεί, αλλά, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε την ψυχική δύναμη να της το εξομολογηθεί, αλλά να παρανομήσει, έχοντας ως αποτέλεσμα να λερώσει το ποινικό μητρώο του. 

Ετσι, μετά το τέλος της βάρδιάς του άρχισε να ακολουθεί με το αυτοκίνητό του τον μεγάλο του έρωτα. Η αστυνομικίνα ενημέρωσε για την κατάσταση αυτή τον διοικητή του Α.Τ. όπου υπηρετούσαν. Μάλιστα, ζήτησε να μην μπαίνουν μαζί στην ίδια βάρδια, αλλά το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό. Κάποιο βράδυ του Νοεμβρίου του 2012, όταν η αστυνομικός σχόλασε και πήγαινε με το αυτοκίνητο σπίτι της, αντιλήφθηκε από το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου ένα άγνωστο όχημα να την παρακολουθεί. Αφού κοιτούσε επίμονα για να καταλάβει ποιος ήταν αυτός που την ακολουθούσε, μετά από κάποια χιλιόμετρα διαπίστωσε ότι ήταν ο συνάδελφός της.

Ετσι, αποφάσισε να μην πάει προς το σπίτι της και αμέσως άλλαξε πορεία επιλέγοντας δρόμο που είχε πολλά φώτα. Το ίδιο όμως έκανε και εκείνος. Τότε η αστυνομικός μόλις έφτασε σε σημείο όπου είχε πολλά φώτα, σταμάτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, κατέβηκε και πλησίασε τον συνάδελφό της. Σε έντονο ύφος ζήτησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο την ακολουθούσε, χωρίς, ωστόσο, να λάβει καμία απάντηση, καθώς το «επαρχιωτόπουλο» δεν είχε το ψυχικό σθένος να της εξομολογηθεί τον έρωτά του. Εκείνη τότε επέστρεψε στο Ι.Χ. της και κάλεσε το Α.Τ. , όπου υπηρετούσε, με αποτέλεσμα να σπεύσει η Αμεση Δράση και να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της.  

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας επαναλήφθηκε πάλι το ίδιο σκηνικό. Ο συνάδελφός της την ακολούθησε και η αστυνομικός ειδοποίησε ξανά  το Α.Τ., το οποίο έστειλε βοήθεια και όλοι μαζί τελικά οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Μετά από όλα αυτά οι δύο αστυνομικοί πήγαν σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ από τον ερωτοχτυπημένο αστυνομικό αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο. Σαν να μη συνέβη τίποτα απολύτως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, φεύγοντας η αστυνομικός από το σπίτι της τον είδε πάλι να την περιμένει, αυτή τη φορά πάνω σε ένα μηχανάκι. Τότε ειδοποίησε το κέντρο της ΔΙ.ΑΣ. 

Οταν ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκε την ομάδα, ανέβηκε στο μηχανάκι του και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της συναδέλφου του επιχειρώντας να τη χτυπήσει. Ομως δεν την πέτυχε, καθώς εκείνη τραβήχτηκε και απέφυγε το χτύπημα. Αμέσως μετά, εκτός ελέγχου πλέον και μαρσάροντας κατευθύνθηκε προς τη διασταύρωση που υπήρχε σε μικρή σχετικά απόσταση. Εκανε επιτόπου αναστροφή και αφού γκάζωσε πήγε και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη μία από τις μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Από τον εμβολισμό τραυματίστηκε στο δεξί πόδι ο ειδικός φρουρός που επέβαινε σε αυτή. 

Οδηγούμενος στο δικαστήριο είπε ότι στην προσπάθειά του να σταματήσει πατώντας φρένο έπεσε κατά λάθος πάνω στη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Οι δικαστές τού είπαν ότι ο ισχυρισμός του δεν ευσταθεί και αυτό γιατί, ενώ βρισκόταν μακριά από τις μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ., σε απόσταση 40-50 μέτρων, τελικά κινήθηκε προς το μέρος τους με ταχύτητα. 

Του επισήμαναν επίσης ότι, έχοντας αποφασίσει να προκαλέσει με πρόθεση επικίνδυνη σωματική βλάβη, προξένησε σε άλλους «σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας τους, κατά τρόπο που μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και κίνδυνο για τη ζωή τους ή βαριά σωματική βλάβη».

ΣΧΟΛΙΑ (34)

aziak

εγω τον καταλαβαονω γιατι και γω ντροπαλος ειμαι και δεν ανοιγομαι στις κοπελες.Αλλα οχι και να προσπαθησω να τη σκοτωσω..

φεντερικος

Αχ ερωτα ... που ελεγε και ο συγχωρεμένος Λορκα

Μαιρη Φραγκια

Δυστυχώς η απόρριψη πονάει!!!

συνηγορος μπατσων

Αν δεν ηταν επαρχιωτόπουλο ή αμόρφωτος τοτε με ποια κριτηρια θα γινοταν υπηρετης του εκαστοτε πολιτικου συστηματος δηλαδη αστυνομικος ????

αν δεν μπορείς να εισαι άντρας ας γίνεις αδελφή

συμφωνώ εξ αρχής έπρεπε να εισακουστεί η γυναίκα που μίλησε για παρενόχληση. έπρεπε να καλέσει τους συναδέλφους της πολλές φορές για προστασία μέχρι εν τέλει να κάνει το λάθος ο θύτης να χτυπήσει έναν άλλον αστυνομικό. όταν μια γυναίκα μιλάει για παρενόχληση θα πρέπει να προστατεύεται άμεσα, δεν πάει μια γυναίκα να μιλήσει για ενόχληση στον εργασιακό της χώρο χωρίς λόγο, επιτέλους ας σεβαστούμε την γυναίκα και να της δώσουμε την θέση αξιοπρέπειας που της αρμόζει. όλα τα άλλα που ακούγονται εδώ μέσα από κομπλεξικούς μισογύνηδες είναι για εσωτερική κατανάλωση.

βαρβατιδης

προτιμάς τις αδελφες απ τους ανδρες μανιτσα????

......

Δηλαδη εσυ αυτον τον βαρεμενο τον θεωρείς ανδρα;

Εφ όσον ενημέρωσε επανειλλημένα οτι υπάρχει θέμα

και μάλιστα ζητησε να μην είναι στην ίδια βάρδια μαζί του αλλά το αίτημα της δεν έγινε αποδεκτο, η ευθύνη βαραίνει προσωπικά τον προιστάμενο της. Αν την σκότωνε τι θα γινόταν; Δεν ξέρω αν τον περιφρονούσαν για την συμπεριφορά του οι άλλοι αστυνομικοί ή γιατί απλά συνέβαινε κάτι άλλο, προφανώς όμως κάτι δεν πήγαινε καλά και πρέπει να εξεταστεί πως τέτοια άτομα αναλαμβάνουν τέτοια πόστα. Οι συνάδελφοι του έκαναν κάτι να τον βοηθήσουν αντί να τον περιφρονούν, κάτι που ένα άτομο που ψυχικά είναι πιο αδύναμο μπορεί ακόμα και να το φτάσει στα άκρα; Αυτά θα διερευνηθούν; Όταν βλέπουμε κάποιον που είναι λίγο πιο περίεργος σαν χαρακτήρας, ο χλευασμός και η απομονωση δεν είναι σωστή συμπεριφορά σε μια ομάδα. Οι αστυνομικίνες είναι κατάλληλα εκπαιδευμένες για αυτή την δουλειά, ή καλύτερα να κάθονται σε κανένα πιο ήρεμο πόστο ωστε οι άντρες αστυνομικοί να μην έχουν και αυτές να προσέχουν; Εύλογα ερωτήματα θεωρώ.

Μπάμπης ο γνώστης

Είπα και ελάλησα πλειστάκις: για το νινί γίνονται όλα!!!! "έρως ανίκατε μάχαν.."έλεξε και ο τραγικός Σοφοκλής. Το νινί που έγλυψε ο Θεός με τη γλυφίδα του έχει θεϊκή δύναμη, είναι ανίκητο και παντοδύναμο. Όλους τους ερωτοχτυπημένους τους ζαλίζει και τους παραλογίζει. Τους δε παθιασμένους και λαβωμένους από αυτό φιλονινάκηδες τους στέλνει εις φυλακάς και εν ψυχιατρείοις, ποιεί άλλους τρελούς εις τους δρόμους, άλλους τους αφήνει πεντάφτωχους αφού τους αδειάζει τας φουσκωμένας πορτοφόλας,άλλους ποιεί δολοφόνους και άλλους εξαποστέλνει εν τω Άδη δια να κοιμηθώσι τον αιώνιον ύπνον.Το δε νινί εις μανουλομάνουλα σε πολλούς χαρίζει ζωήν παραδεισένια, χαρίζει ευτυχίαν αλλά και πλειστάκις οπλίζει το χέρι των ζηλευτών του και των επιβητόρων του για να επακολουθήσουν για χάρη του πλείστα δεινά και το χείρον ο θάνατος. Κύριε, φύλαττε άπαντας τους εμπλεκομένους με το νινί και που παραζαλίζονται ένεκεν του υπογάστριου αυτού γλυπτού που με μαεστρία και περισσή τέχνη έγλυψες εν τοις θήλεσι προς ευτυχίαν ανδρών πλην όμως και προς μεγίστην τυραννίαν ενίοτε παθιασμένων εραστών και επιβητόρων..

sucker

Eίσαι πραγματική απόλαυση ρε μπαμπη!!!

Μπάμπης

Το χαρίεν και ευτράπελον είναι να το έχεις και να κάνεις και τον κόσμο να γελάει μεσστην πολλή σκοτούρα του και την παραζάλη του. Γι αυτό και γράφω συχνά τοιουτοτρόπως, είτε το πετυχαίνω είτε όχι. Το έχουμε όλοι ανάγκη το ευτράπελον που να στηρίζεται και σε αλήθειες . Ειδικά το ευλογημένο και συνάμα διαβολικό νινί προσφέρει άφθονο υλικό για ξεκαρδίσματα....

χαχαχα

Γραψε οπωσδηποτε δοκιμιο για τη δυναμη του νινιου,το κατεχεις

abyss

ειναι γνωστο οτι οι μισοι μπατσοι εχουν γινει υπηρετες των ομορφων μπατσινων στα τμηματα, αυτές δε ολη μερα στο γραφειο καφε fb αραγμα κ ολοι τρεχουν να τις εξυπηρετησουν μπας κ φανε. Απ τους 10 ο ενας (ο ποιο προικισμένος σε συνδιασμο με βαθμο) οντως τρωει κ ολοι οι υπολοιποι είναι για τις τυροπιτες κ τους καφεδες. Μικρα καθημερινα δραματα αγαπητοι μου...

Α

Μαλλον εχεις φαει πολυ αποριψη απο γυναικες στη ζωη σου!! Προσεξε μην καβαλισεις και εσυ κανενα μηχανακι σαν τον αλλο τον βαρεμενο και σε παρει η μπλαλα και εσενα!

Α

Η μπαλα εννουσα

Με χτύπησε 3να βελάκι και τα γ$%&α όλα!!

Ο Έρως στολές δεν κοιτά.......!!!!!!

Theodore

Η malakia θες να πεις.Ο εγωισμός και η αδυναμία να δεχτείς την απόρριψη.

eagle

Ετσι ειναι! Σε οποιοδηποτε αλλη χωρα αυτον θα τον ειχαν καθαιρέσει απο το σωμα. Ο τυπος ειναι επικινδυνος! Και το γεγονος , οτι κατεχει θεση εξουσιας χειροτερευει τα πραγματα!

Πως?

''Κάποιο βράδυ του Νοεμβρίου του 2012...'' . Μιλάμε για πολύ πρόσφατο θέμα...

τγα

Εάν δεν γνωρίζεις μη σχολιάζεις. Η υπόθεση δικάστηκε αρχικά σε πρώτο βαθμό, στη συνέχεια σε δεύτερο (έφεση) και τελικά στον Άρειο Πάγο (αναίρεση). Πριν είχε προηγηθεί η προκαταρκτική εξέταση και προανάκριση. Αυτό είναι το δικονομικό σύστημα και δεν φταίει ούτε η αστυνομία, ούτε τα Δικαστήρια

@ τγα

Ενώ εσύ που γνωρίζεις και σχολιάζεις χασοδίκη μου, το βλέπεις φυσιολογικό να βγαίνει μετά από 5 χρόνια απόφαση. Αυτό σχολιάζει ο παραπάνω... Δεν σου είπε ότι φταίει η Αστυνομια, πάντως το Δικαστήριο φταίει. Μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πήγαινε τώρα πάρεις τυρόπιτα και καφέ στον μεγαλοδικηγόρο που εργάζεσαι...

τγα

Είσαι μάντις. Μπράβο σου. Πώς το κατάλαβες ότι είμαι χασοδίκης και ότι εργάζομαι σε μεγαλοδικηγόρο; Πως ξέρεις ότι μού αρέσουν οι τυρόπιτες και ότι πίνω καφέδες; Βρε τι είσαι εσύ. Πολύ ξύπνιος ρε παιδί μου...Μπράβο σου μη βασκαθείς ομορφούλα μου

@ τγα 13.18

Ελπίζω να πήγες την τυρόπιτα ζεστή, έτσι γλυκιά μου? Πήγαινε τώρα για τις φωτοτυπίες του μεγαλοδικηγόρου... Σβέλτα χαχαααχαααααα

@ τγα 13.18

Σε έτσουξε που άκουσες ότι οι τυρόπιτες ήταν του μεγαλοδικηγόρου? Τι να κάνουμε, εσύ καφέ στο σπίτι. Από την καφετιέρα σου...

Theodore

Τωρα βγήκε η τελική απόφαση ρε συ,δεν το είδες;

@ Τheodore

Ναι το είδα, γιαυτό λέω, για την μεγάλη καθυστέρηση...

Καραμάνος

Επικίνδυνο το ερωτιάρικο μπατσουλόνι...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης