Αιματηρή συμπλοκή στα Χανιά - Νεκρός από τσεκούρι ένας 40χρονος Ρουμάνος
Τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα ενεπλάκησαν σε βίαιο καυγά στην αυλή μονοκατοικίας
Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 40χρονο αλλοδαπό, σημειώθηκε πριν από λίγο στα Χανιά, σε μονοκατοικία της οδού Μυλωνογιάννη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα ενεπλάκησαν σε βίαιο καυγά που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 40χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα από ένα τσεκούρι!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές των Χανίων που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή, ενώ τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα παραμένουν ακόμη στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.
Κλείσιμο
Στην οδό Μυλωνογιάννη έχει σπεύσει ιατροδικαστής, καθώς επίσης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Εγκληματολογικού. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.
Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 19:00.
Πηγή: www.cretapost.gr - Φωτογραφίες από zarpanews.gr
Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της σημερινής 38ης γενικής συνέλευσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος υπεραμύνθηκε και σήμερα των βασικών καινοτομιών του νομοσχεδίου για τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα