Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας

Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λ. Αμαλίας (μπροστά από τον 'Αγνωστο Στρατιώτη) στις 10:00 και 10:15 για τις διαδρομές των 13χλμ και 3,5χλμ αντίστοιχα και στις 11:45 η εκκίνηση του 1ου Athens International Criterium από το ίδιο σημείο

Έτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 15.000 ποδηλάτες είναι το κέντρο της Αθήνας, για τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της. 

Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λ. Αμαλίας (μπροστά από τον 'Αγνωστο Στρατιώτη) στις 10:00 και 10:15 για τις διαδρομές των 13χλμ και 3,5χλμ αντίστοιχα και στις 11:45 η εκκίνηση του 1ου Athens International Criterium από το ίδιο σημείο.

Oι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης

Λόγω της διεξαγωγής του «24ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας», από τις 07:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της Πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Ομονοίας.
-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Συντάγματος.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Β. Αλεξάνδρου και της Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Βασ. Αλεξάνδρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλ. Ομονοίας και και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.
-Ιουλιανού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λιοσίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Παρρασίου και της πλ. Βάθη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πλ. Καραϊσκάκη.
-Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Θερμοπυλών, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας), σε όλο το μήκος της.
-Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
-Μονής Πετράκη , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Χατζηκώστα, σε όλο το μήκος της.
-Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος της.
-Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Επιπρόσθετα δε θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων:

-Λ. Αλεξάνδρας - Παπαρηγοπούλου.
-Λ. Αλεξάνδρας - Ιπποκράτους.
-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Χαλκοκονδύλη.
-Σταδίου - Αμερικής.
-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Αμερικής
-Λ. Βασ. Κων/νου - Παυσανίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

P.J.

Την επόμενη Κυριακή 14/5/2017, διοργανώνεται η 10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Εμείς? Θα είμαστε όλοι εκεί. Εσείς που διαμαρτύρεστε, αν έχετε ποδήλατο, πάρτε μέρος να δείτε πως είναι οι δρόμοι της Αθήνας αλλοιώς. Να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε καλά. Αν δεν έχετε ή δε γουστάρετε... You have been warned. Και λίγη τροφή για σκέψη: "Η βενζίνη πήγε / ενάμισι Ευρώ / πότε επιτέλους / θα βάλετε μυαλό".

Σ'αυτή τη πόλη η κυκλοφορία προβληματική

Όλες τις ημέρες της εβδομάδας . Συριζαίικος σαδισμός ,όχι μόνο να κόβουν μισθούς και συντάξεις και να βάζουν φόρους ,αλλά να μην επιτρέπουν και τη κυκλοφορία στους δρόμους .

chrisAK

Και μετά όλοι με τα ποδήλατα στο Σύνταγμα και αντίσκηνα μέχρι να φύγει η συμμορία του Τσίπρα. Δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι, ούτε κλούβες θα έχει ούτε εξαρχειότες.

Θέλουν και ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

Με κλειστούς δρόμους του κέντρου ,αναγκαστηκά στα σπίτια τους οι Αθηναίοι , τα ανοικτά καταστήματα τους μάραναν . Τσίπα μια σταλιά δεν έχουν αυτοί που διοργανώνουν εκδηλώσεις τις Κυριακές .

@Θέλουν και ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές

Υπάρχει και το Μετρό και ο Ηλεκτρικός για να πας στο κέντρο ξέριες!!! Άσε το κουβαδάκι σε σταθμό και κατέβα με Μετρό ή Ηλεκτρικό στο κέντρο!!! Περπάτα και λίγο καλό θα σου κάνει!!!

Θέλουν να διακεδάσουν τη πλήξη των Αθηναίων

Ανέξοδες φιέστες που ταλαιπωρούν τους ήδη ταλαιπωρημένους όλη την εβδομάδα Αθηναίους . Έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί που κάθε τόσο ,Κυριακή παρά Κυριακή ,κλείνουν τους δρόμους. Δεν τους φτάνει το,κλειλσιμο όλη την εβδομάδα., με τα μονά ζυγά και τούς κάθε είδους αποκλεισμούς των δρόμων. Διασκεδάζουν με τη ταλαιπωρία των πολλών .

@Θέλουν να διακεδάσουν τη πλήξη των Αθηναίων

Υπάρχει και το Μετρό και ο Ηλεκτρικός για να πας στο κέντρο ξέριες!!! Άσε το κουβαδάκι σε σταθμό και κατέβα με Μετρό ή Ηλεκτρικό στο κέντρο!!! Περπάτα και λίγο καλό θα σου κάνει!!!

Ε.Π

Οποιος με λυτρώσει απ αυτά τα τριτοκοσμικά, θα χει την αιώνια ψήφο μου. Ειδικά με τους γαιδουροποδηλάτες που δεν σέβονται ούτε φανάρια ούτε πεζοδρόμια και κατάντησαν χειρότεροι κάγκουρες απ τους μηχανόβιους. Πάντα με το πρόσχημα της οικολογίας και πάντα με τους πλέον αλήτικους τρόπους.Να ρισκάρετε τη δική σας ζωή πηγαίνοντας τις ρόδες σας απ το δρόμο, όχι τη δική μου. Αν η πόλη δεν έχει ποδηλατόδρομο, δεν παίρνεις ποδήλατο. Ασε που κι όταν έχει, πάλι απ τα πεζοδρόμια πάτε

@

" Αν η πόλη δεν έχει ποδηλατόδρομο, δεν παίρνεις ποδήλατο" Ελληναρας μου και τπ ποδηλατο θα παιρνουμε κ οτι γουσταρουμε ,οι δρομοι ειναι για ολους το καταλαβες αυτο ελληναρα, αν δεν εχει δρομους για ποδηλατο τα παραπονα σου στο δημο.

Pepper

Όλη την βδομαδα η Αθηνά κλειστή λόγο διαμαρτυριών πορειών κτλπ και τα σαββατοκύριακα κλειστή για πάση φυση μαραθώνιους κ ποδηλατοδρομιες. Θέλουν να υποβιβάσουν την Αθηνά με καθέ τροπο και μέσο

Citizen

Κάθε τρεις και λίγο μαραθώνιος ποδηλατοδρομία κτλπ βασανίζουν τους πολίτες σε καθημερινή βάση χωρίς κανέναν ενδοιασμό

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης