Φωτογραφίες και βίντεο: Πολυτελείς θαλαμηγοί στο Ναύπλιο

Φωτογραφίες και βίντεο: Πολυτελείς θαλαμηγοί στο Ναύπλιο

Το συγκεκριμένο ναυτικό σαλόνι απασχόλησε, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 4, μεγιστάνες, διάσημους αθλητές, ηθοποιούς του Χόλυγουντ, τραγουδιστές, αλλά και πριγκίπισσες που για ένα ακόμη καλοκαίρι θα προτιμήσουν, όπως όλα δείχνουν, τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

Φωτογραφίες και βίντεο: Πολυτελείς θαλαμηγοί στο Ναύπλιο
Μονακό θύμιζε για λίγο το Ναύπλιο, που έκλεψε μερική από τη λάμψη του κοσμοπολίτικου πριγκιπάτου της Κυανής Ακτής. Την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία, η έκθεση πολυτελών θαλαμηγών Mediterranean Yacht Show.

Η καρδιά του παγκόσμιου θαλάσσιου τουρισμού από τις 29 Απριλίου ως τις 2 Μαϊου χτυπούσε στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας με κορυφαίες προσωπικότητες ανά τον κόσμο να δίνουν το παρών. Το συγκεκριμένο ναυτικό σαλόνι απασχόλησε, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 4, μεγιστάνες, διάσημους αθλητές, ηθοποιούς του Χόλυγουντ, τραγουδιστές, αλλά και πριγκίπισσες που για ένα ακόμη καλοκαίρι θα προτιμήσουν, όπως όλα δείχνουν, τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και θα αγκυροβολήσουν τις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς τους στα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου.

«Φέτος είχαν γραφτεί 96 σκάφη. Και με τα σκάφη αυτά είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο. Οι ανταποκριτές πολλών ξένων εξειδικευμένων περιοδικών από Αγγλία, Αμερική, Κίνα και Ρωσία, αλλά και brokers από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν. Είχαν τη δυνατότητα να ανεβούν στα σκάφη να γνωρίσουν τα πληρώματά τους, που κατά 99% αποτελούνται από Έλληνες. Μάλιστα στα περισσότερα σκάφη έφαγαν από τους σεφ που εργάζονται εκεί, δοκιμάζοντας και την κουζίνα που προσφέρει στους επισκέπτες του κάθε θαλαμηγός. Το Show ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλίου και την Περιφέρεια», είπε στο protothema.gr ο κ. Μιχάλης Σκουλικίδης πρόεδρος του ελληνικού συνδέσμου τουρισμού.

Κλείσιμο












Η έκθεση των πολυτελέστατων θαλαμηγών στο Ναύπλιο έκανε τους εμπόρους  να τρίβουν τα χέρια τους και τους Έλληνες παπαράτσι να ετοιμάζονται για τους «καυτούς» καλοκαιρινούς μήνες, καθώς τα φλας τους από τις λαμπερές παρουσίες που θα κατακλύσουν τα ελληνικά νησιά αναμένεται να πάρουν... φωτιά.



Τα 96 «πλωτά παλάτια» που φιλοξένησε το Mediterranean Yacht Show προσέλκυσαν εκατοντάδες Έλληνες και ξένους yacht brokers. Η παρουσία ειδικά των δεύτερων ξεπέρασε κάθε στόχο, καθώς εκείνοι εκπροσωπούσαν αστέρες και κροίσους, η επίσκεψη των οποίων στη χώρα μας προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό και την καθιστά από τους πιο must και in προορισμούς για διακοπές.



Οι ξένοι brokers που επισκέφτηκαν την έκθεση έφυγαν με αρκετές σημειώσεις και φωτογραφίες των θαλαμηγών ώστε να τις μοιραστούν με τους επώνυμους πελάτες τους. Μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν στα διάφορα «πηγαδάκια» μεταξύ πληρωμάτων που ενδέχεται να έρθουν για διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και που στο παρελθόν έχουν ξαναέρθει είναι των Κριστιάνο Ρονάλντο, Στέφεν Κάρυ, Κάιλι Μινόγ Ριάνα και η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα που τα τελευταία δέκα χρόνια έρχεται στην Ελλάδα.



Εκτός από τα σκάφη οι διοργανωτές και οι ιδιοκτήτες των θαλαμηγών είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα μαγαζιά του Ναυπλίου αλλά και στα prive πάρτι που διοργανώθηκαν στα περισσότερα καταστρώματα.
Και για όσους «αντέχουν» οικονομικά να ενοικιάσουν μια από τις 96 θαλαμηγούς θα πρέπει να γνωρίζουν πως το κόστος ναύλωσης τέτοιων σκαφών ξεκινά από 70.000 ευρώ την εβδομάδα και φθάνει μέχρι και 350.000 ευρώ ανάλογα το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες του σκάφους.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης