Γιάννενα: Εξαφάνιση-θρίλερ νεαρής μητέρας

Γιάννενα: Εξαφάνιση-θρίλερ νεαρής μητέρας

Τα ίχνη της έχουν χαθεί από τη Μ.Τετάρτη- Έκτοτε η γυναίκα που έχει δύο μικρά παιδιά δεν έχει δώσει σημεία ζωής 

Γιάννενα: Εξαφάνιση-θρίλερ νεαρής μητέρας
Σε σενάριο  για δυνατούς λύτες  εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας από τα Γιάννενα.
Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η Τάνια έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της, τη Μεγάλη Τετάρτη . Έχοντας αφήσει πίσω σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 και 12 ετών αντίστοιχα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής κάνοντας την οικογένειά της να αγωνιά. 

Ο σύζυγος της Τάνιας μιλά στο protothema.gr ζητώντας να βρεθεί η γυναίκα του και να επιστρέψει στα παιδιά της , που τη περιμένουν με αγωνία να γυρίσει κοντά τους . 

Κλείσιμο


" Έφυγε τη Μ. Τετάρτη από το σπίτι χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα , χωρίς να αφήσει ενα σημείωμα και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Με άφησε μαζί με τα δύο παιδιά μας. Και η κόρη μου και ο γιος μου γνωρίζουν ότι η μαμά τους έφυγε από το σπίτι , ότι εξαφανίστηκε, είναι ενημερωμένα γιατί είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν και γνωρίζουν πολλά.Δεν μπορούσα να τους κρύψω ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι γιατί την αναζητούσαν συνέχεια", λέει στο protothema.gr



Ο σύζυγος της Τάνιας, απευθύνεται σε όλους ζητώντας την βοήθειά τους στην προσπάθεια εντοπισμού της νεαρής μητέρας . Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης