Λάρισα: Σε μαγαζιά με σχολικά είδη πωλούσαν χιλιάδες κροτίδες!

Λάρισα: Σε μαγαζιά με σχολικά είδη πωλούσαν χιλιάδες κροτίδες!

Από τον  έλεγχο στην οικογενειακή επιχείρηση βρέθηκαν 6.490 κροτίδες διαφόρων τύπων, 6.821 παιδικά αθύρματα, 657 βεγγαλικά και πολλά ακόμη

Λάρισα: Σε μαγαζιά με σχολικά είδη πωλούσαν χιλιάδες κροτίδες!
Η οικογενειακή επιχειρηματική δραστηριότητα ενός ζευγαριού δεν περιοριζόταν στις πωλήσεις νόμιμων ειδών από τα δύο καταστήματα δώρων και σχολικών ειδών που διατηρούν στη Λάρισα, αλλά και στην διάθεση χιλιάδων κροτίδων και άλλων πυροτεχνημάτων!

Μετά από πληροφορίες, έγινε αιφνιδιαστική έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα δύο καταστήματα του 60χρονου και της 53χρονης συζύγου του, στο σπίτι τους, στο σπίτι του 61χρονου αδελφού της γυναίκας, σε μία αποθήκη και σε τρία σταθμευμένα οχήματα, ένα από τα οποία ανήκει σε έναν 50χρονο συνεργό τους.

Σε όλα αυτά, βρέθηκαν συνολικά 6.490 κροτίδες διαφόρων τύπων, 6.821 παιδικά αθύρματα, 657 βεγγαλικά, 17 ηλεκτρικοί μηχανισμοί ανάφλεξης βεγγαλικών, δέκα εκτοξευτές κομφετί, επτά σωλήνες εκτόξευσης, 81 πυρσοί και 20 καπνογόνα, τρία από τα οποία χρησιμοποιούνται στη ναυσιπλοΐα! Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Κλείσιμο
*** Στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. μια 42χρονη υπεύθυνη καταστήματος, όταν διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 900 παιδικά αθύρματα που κατασχέθηκαν. Η γυναίκα παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ αναζητείται ο 48χρονος σύζυγός της και ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος απουσίαζε.

*** Στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 26χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, όπου βρέθηκαν 33 κροτίδες που κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης