Συγκέντρωση στην Αθήνα: «Φτάνει πια» φώναξαν εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Συγκέντρωση στην Αθήνα: «Φτάνει πια» φώναξαν εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς τη Βουλή και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συγκέντρωση στην Αθήνα: «Φτάνει πια» φώναξαν εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα, τα οποία απ' ότι φαίνεται θα φέρει η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, πραγματοποιούν η ΑΔΕΔΥ και Πρωτοβάθμια Σωματεία στο κέντρο της Αθήνας. 

Με σύνθημα «φτάνει πια», εργαζόμενοι του δημοσίου, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στη Βουλή και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθούν για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, που, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, θα φέρουν νέες μειώσεις στις συντάξεις και στο αφορολόγητο. Στο συλλαλητήριο εκτός απο την ΑΔΕΔΥ και τα εργατικά σωματεία, συμμετέχουν και πολιτικοί φορείς.

Σε ανακοίνωσή της, η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ζητάει να μην περάσει η δεύτερη αξιολόγηση και τα νέα μέτρα- λαιμητόμος (όπως η ίδια τα χαρακτηρίζει) για τον λαό. Συνεχίζοντας οι συντάκτες της ανακοίνωσης ζητούν τη διαγραφή του χρέους και καταλήγοντας προτρέπουν τους πολίτες να κινητοποιηθούν, προκειμένου να ανατρέψουν τη βάρβαρη πολιτική που υπαγορεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο και εφαρμόζει η κυβέρνηση
ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Κλείσιμο
. – ΑΝ.ΕΛ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης