LIVE

Κορωνοϊός

Μη χάσετε το Θέμα με 5 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το Θέμα με 5 μοναδικές προσφορές

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Την αριστουργηματική ταινία “Μέχρι το τέλος” με τους μοναδικούς Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουάνκ και Μέριλ Στριπ

Θέλεις μία αριστουργηματική ταινία;

Έχεις ΘΕΜΑ!

“Μέχρι το τέλος”

​Τρεις τεράστιοι ηθοποιοί, Χίλαρι Σουάνκ, Τόμι Λι Τζόουνς και Μέριλ Στριπ, βραβευμένοι με 6 συνολικά Οσκαρ, δίνουν αξέχαστες ερμηνείες.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Ο Τόμι Λι Τζόουνς, εκτός από εξαίρετος και πολυβραβευμένος ηθοποιός είναι και ένας σκηνοθέτης με μια πολύ ιδιαίτερη ευαισθησία. Αυτή τη φορά τοποθετεί στην Άγρια Δύση -το αγαπημένο του σκηνικό, όπως φάνηκε από το εκπληκτικό «Οι Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράντα»- ηρωίδες που ενσαρκώνονται από δύο σπουδαίες ηθοποιούς: Την Χίλαρι Σουάνκ και την Μέριλ Στριπ, με δύο και τρία Όσκαρ η καθεμία τους αντίστοιχα.

Η ιστορία της ταινίας εξελίσσεται σε μια κωμόπολη της Νεμπράσκα το 1854, μέσα σε ένα περιβάλλον πουριτανισμού και υποταγής στη θρησκοληψία. Εκεί ζει ένα μοναχικό πλάσμα, η Μαίρη Μπι Κούντι, την οποίαν υποδύεται με αξιοθαύμαστο τρόπο η Χίλαρι Σουάνκ. Εντελώς κόντρα σε κάθε στερεότυπο, η Μαίρη έχει αναλάβει καθήκοντα εντελώς ανοίκεια προς τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία της εποχής. Γι' αυτό και είναι εκείνη που κάνει πρόταση γάμου στον Τζον Μπριγκς, τον παράνομο που ανέλαβε να την προστατεύει κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Από το τι θα αποφασίσει εκείνος -δηλαδή ο Τόμι Λι Τζόουνς- εάν θα αποδεχτεί την πρόταση και θα γίνει σύζυγος μιας γυναίκας που φέρεται σαν άντρας ή θα επιλέξει κάτι διαφορετικό εξαρτάται το μέλλον, το κοινό ή το ξεχωριστό για εκείνη και εκείνον. Έως ότου, όμως, ανακοινώσει την εκλογή βίου ο Μπριγκς, η ζωή θα έχει δείξει και στους δύο τον δικό της, ακόμη πιο περίπλοκο και σκληρό, δρόμο. 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Μην τo χάσετε!


3. Το συναρπαστικό μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Βουρδούνη “Οι ελαιώνες του Βερολίνου”, που θα σας καθηλώσει

      (μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

                            

Αυτή την Κυριακή

το μυθιστόρημα - ποταμός

της Ιφιγένειας Βουρδούνη

“Οι ελαιώνες του Βερολίνου”

είναι στο ΘΕΜΑ!

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Ο πόλεμος, αυτός που διεξάγεται με πραγματικά πυρά, αλλά και οι εσωτερικές μάχες, αυτές που εξολοθρεύουν τη γαλήνη από την ψυχή των ανθρώπων είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του βιβλίου.

 

Αυτή την Κυριακή, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Οι ελαιώνες του Βερολίνου» της Ιφιγένειας Βουρδούνη είναι στο ΘΕΜΑ.


Τρεις ημέρες αφ' ότου οι Ιταλοί κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα, τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας Καλλέργη έχουν βρει καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς της Κέρκυρας στο υπόγειο της αρχοντικής τους κατοικίας.

Ο πατέρας είναι γιατρός και αγρυπνά με αυτοθυσία δίπλα στους τραυματίες που καταφθάνουν στο νοσοκομείο του νησιού σωρηδόν.

Ο πόλεμος έχει ήδη διαλύσει τη συνοχή και τα σχέδια της πολυμελούς, επιφανούς οικογένειας μια για πάντα. Τα παιδιά θα χωριστούν, ακολουθώντας το καθένα τη μοίρα του, το τέταρτο από αυτά, όμως, θα κηρύξει τον δικό του πόλεμο -ενάντια στην ίδια του την οικογένεια. Είναι ο γιος που γίνεται προσωποποίηση του μίσους και της μανίας για εκδίκηση, απαιτώντας ηθική αποζημίωση από τους γονείς του, οι οποίοι, στα δικά του μάτια, είναι υπεύθυνοι για το έλλειμμα στοργής, για την αδικία που διαπράχθηκε εις βάρος του. Ο πέλεκυς της οργής αυτού του παιδιού απειλεί να πέσει βαρύς στους οικείους του, αδιαφορώντας, εάν με τις ενέργειές του θα κόψει τον πιο ιερό και γερό δεσμό από όλους: Τον δεσμό του αίματος.


Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Οι ελαιώνες του Βερολίνου» της Ιφιγένειας Βουρδούνη.


(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!
4. Ολοκληρωμένο μαστολογικό και γυναικολογικό έλεγχο για όλες τις γυναίκες, σε προνομιακή τιμή

 

Οι γυναίκες το ζήτησαν,

εμείς στο ΘΕΜΑ το κάνουμε πράξη!

Aυτή την Κυριακή

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital

προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες

 • ολοκληρωμένο ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και
 • ολοκληρωμένο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

        

Τα πακέτα των εξετάσεων που προσφέρονται είναι τα εξής:

Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχος Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 30 €  


ή Υπέρηχος Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 20 €

και Τεστ ΠΑΠ, κολπικός υπέρηχος, γυναικολογική εξέταση και μέτρηση οστικής πυκνότητας μόνο με 30 €  

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Αυτή την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο.

 

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε όλες τις παραπάνω εξετάσεις ή κάποιες από αυτές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 

ü  Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

ü  Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

 

 

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε τις παραπάνω εξετάσεις. 

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr


Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!5. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την τελευταία εβδομάδα των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Αθηναϊκών Θεάτρων


Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την τελευταία εβδομάδα των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων

των Αθηναϊκών Θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 2 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τις τελευταίες των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 • “Δεύτερη φωνή” – Θέατρο Αποθήκη

(για τις παραστάσεις από Τετάρτη 4/4 έως και Κυριακή 9/4/2017 εκτός βραδινής Σαββάτου)

 • “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

(για τις παραστάσεις από Δευτέρα 3/4 έως και Τετάρτη 5/4/2017)

Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

 • κόψτε το κουπόνι,
 • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
 • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 2/4/2017 έως και την Πέμπτη 6/4/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για τις παραπάνω ημερομηνίες.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

 • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

 • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη”

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!6.
Tο νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.

(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Την αριστουργηματική ταινία “Μέχρι το τέλος” με τους μοναδικούς Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουάνκ και Μέριλ Στριπ

Θέλεις μία αριστουργηματική ταινία;

Έχεις ΘΕΜΑ!

“Μέχρι το τέλος”

​Τρεις τεράστιοι ηθοποιοί, Χίλαρι Σουάνκ, Τόμι Λι Τζόουνς και Μέριλ Στριπ, βραβευμένοι με 6 συνολικά Οσκαρ, δίνουν αξέχαστες ερμηνείες.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Ο Τόμι Λι Τζόουνς, εκτός από εξαίρετος και πολυβραβευμένος ηθοποιός είναι και ένας σκηνοθέτης με μια πολύ ιδιαίτερη ευαισθησία. Αυτή τη φορά τοποθετεί στην Άγρια Δύση -το αγαπημένο του σκηνικό, όπως φάνηκε από το εκπληκτικό «Οι Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράντα»- ηρωίδες που ενσαρκώνονται από δύο σπουδαίες ηθοποιούς: Την Χίλαρι Σουάνκ και την Μέριλ Στριπ, με δύο και τρία Όσκαρ η καθεμία τους αντίστοιχα.

Η ιστορία της ταινίας εξελίσσεται σε μια κωμόπολη της Νεμπράσκα το 1854, μέσα σε ένα περιβάλλον πουριτανισμού και υποταγής στη θρησκοληψία. Εκεί ζει ένα μοναχικό πλάσμα, η Μαίρη Μπι Κούντι, την οποίαν υποδύεται με αξιοθαύμαστο τρόπο η Χίλαρι Σουάνκ. Εντελώς κόντρα σε κάθε στερεότυπο, η Μαίρη έχει αναλάβει καθήκοντα εντελώς ανοίκεια προς τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία της εποχής. Γι' αυτό και είναι εκείνη που κάνει πρόταση γάμου στον Τζον Μπριγκς, τον παράνομο που ανέλαβε να την προστατεύει κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού. Από το τι θα αποφασίσει εκείνος -δηλαδή ο Τόμι Λι Τζόουνς- εάν θα αποδεχτεί την πρόταση και θα γίνει σύζυγος μιας γυναίκας που φέρεται σαν άντρας ή θα επιλέξει κάτι διαφορετικό εξαρτάται το μέλλον, το κοινό ή το ξεχωριστό για εκείνη και εκείνον. Έως ότου, όμως, ανακοινώσει την εκλογή βίου ο Μπριγκς, η ζωή θα έχει δείξει και στους δύο τον δικό της, ακόμη πιο περίπλοκο και σκληρό, δρόμο. 

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Μην τo χάσετε!
3. Ολοκληρωμένο μαστολογικό και γυναικολογικό έλεγχο για όλες τις γυναίκες, σε προνομιακή τιμή

 

Οι γυναίκες το ζήτησαν,

εμείς στο ΘΕΜΑ το κάνουμε πράξη!

Aυτή την Κυριακή

το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital

προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες

 • ολοκληρωμένο ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και
 • ολοκληρωμένο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

      
Τα πακέτα των εξετάσεων που προσφέρονται είναι τα εξής:

Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχος Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 30 €  


ή Υπέρηχος Μαστού & Κλινική εξέταση μόνο με 20 €

και Τεστ ΠΑΠ, κολπικός υπέρηχος, γυναικολογική εξέταση και μέτρηση οστικής πυκνότητας μόνο με 30 €  

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Αυτή την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο.

 

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε όλες τις παραπάνω εξετάσεις ή κάποιες από αυτές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 

ü  Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

ü  Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

 

 

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις.

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr


Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την τελευταία εβδομάδα των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Αθηναϊκών Θεάτρων


Και αυτή την Κυριακή

κάντε κράτηση τηλεφωνικά και

αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

για την τελευταία εβδομάδα των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων

των Αθηναϊκών Θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 2 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για τις τελευταίες των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

 • “Δεύτερη φωνή” – Θέατρο Αποθήκη

(για τις παραστάσεις από Τετάρτη 4/4 έως και Κυριακή 9/4/2017 εκτός βραδινής Σαββάτου)

 • “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

(για τις παραστάσεις από Δευτέρα 3/4 έως και Τετάρτη 5/4/2017)

Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

 • κόψτε το κουπόνι,
 • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
 • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 2/4/2017 έως και την Πέμπτη 6/4/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για τις παραπάνω ημερομηνίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

 • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

 • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη”

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.

Μην το χάσετε!Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης