
Θυμαμαι χριστουγεννα 2007 ταξιδεψα μαζι με την γυναικα μου για στοκχολμη χωρις το 12 χρονο γιο μου γιατι ειχε ληγμενο διαβατηριο και δεντο προσεξαμε το παιδι ηρθε μονο του 3 μερες μεταδεν ηταν βεβαια πακιστανος.
Ποιο σαχλαμάρα άρθρο και ανυπόστατο δεν μπορούσατε να γράψετε. Πως δηλαδή αντιλαμβάνεται ο συνεπιβάτης του πακιστανού αν έχει νόμιμα έγγραφα. Αν δω εγώ ένα Πακιστανό δίπλα μου (που μπορεί να είναι Ινδός, Μπαγκλατεσιανος, Αφγανός η και από την Καλαμάτα) θα καταλάβω αν έχει έγκυρο διαβατήριο η ταυτότητα. Έλεος με την μπούρδα !! Άμα θέλετε να γράψετε κάτι ρωτήστε και κάποιους που δουλεύουν στο αεροδρόμιο. Όχι επειδή το ακούσατε η σας το είπε η θεια της ξαδέλφης της πεθερά σας. Είπαμε να μασάμε κουτόχορτο αλλά μέχρι ένα όριο.
Eτσι κι αλλιως αφου σφραγισε τα σύνορα ο Ντόναλντ και λόγω Ατλαντικού δεν μπορουν να πανε εκεί που πραγματικα θελουν στην φερομενη ως γη της επαγγελιας ΗΠΑ και Αυστραλιά. Αρα η δευτερη εναλλακτική είναι η Ευρωπη και συγκεκριμένα Σκανδιναβία και κυρίως Γερμανία-Ολλανδία. Για να παψουν αυτες οι χώρες να είναι ελκυστικές πρεψει να κόψουν τον μαγνήτη δηλαδή τα τσαμπα σπίτι και επίδομα. Δεν είναι πρόσφυγες, ειναι οικονομικοί μετανάστες, δεν ειναι πλεον πιστευτή η καραμέλα του πρόσφυγα. Το παραδοξο είναι που παρολους τους ελεγχους καταφεραν και μπηκαν στο αεροπλάνο...αφού κανει κρα σαν μελαμψός οταν περναει γαιτι δεν τον εντόπισαν πριν;
Ο αντιρατσιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι Πακιστανός ή μοιάζει με Άραβα είναι αποδεκτό να στοχοποιείται ατιμώρητα; Κανονικά πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι επιβάτες που τον "καρφώσανε".
Συμφωνώ. Και ο κυβερνήτης και το πλήρωμα να περάσουν αεροδικείο. Και οι Πυρήνες του Κοπανιστού Αέρα να πυρπολήσουν το αεροπλάνο.
Εσείς φταίτε σύντροφε που δεν στείλατε τους Κουκουλοφόρους σας να κάψουνε το αεροδρόμιο και κανά δυο αεροπλάνα για να μάθουν οι παλιοφασίστες.
Μετανάστης χωρίς έγγραφα ή με παράνομα είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Σε ένα αεροπλάνο όλους μαζί και πίσω στη ζούγκλα τους.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά τον ψυχοπονιάρικο τίτλο, ένας Πακιστανός δικαιούται να ταξιδεύει χωρίς διαβατήριο, αλλά μόνο με το εισιτήριό του. Κρίμα που δεν είμαι και εγώ Πακιστανός και υπόκειμαι σε υποχρέωση κατοχής διαβατηρίου...Για τους αδαείς, απλά υπενθυμίζω ότι το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη...
Δεν είναι μετανάστες είναι λαθρομετανάστες που έχουν μπουκαρει παράνομα, κ με το ετσι θελω στην χώρα με την βοήθεια της Τουρκίας κ την ανοχή των εγχώριων αριστεροστροφων νενεκων
Τα "κολπα" με τα κανονικα διαβατηρια που ερχονται απο Νορβηγιες, Σουηδιες, Αγγλιες, Γαλλιες, δεν τα πηρατε χαμπαρι ακομα???