Αγρίνιο: Μεθυσμένος νεαρός χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο

Αγρίνιο: Μεθυσμένος νεαρός χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο

Φυσικά, το αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσε ζημιές δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν του το παραχώρησε ή ο 18χρονος το «δανείστηκε» εν αγνοία του

Δύσκολα θα ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια του –τουλάχιστον νόμιμα- ένας 18χρονος ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προκάλεσε σύγκρουση με άλλο όχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς αλλά μόνο με υλικές ζημιές.

Κι αυτό γιατί, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας όπου συνέβη το τροχαίο ατύχημα, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήταν… «τύφλα» στο μεθύσι! Όμως, δεν ήταν αυτή η μόνη του παράβαση, καθώς παραδέχτηκε ότι ούτε καν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης!

Φυσικά, το αυτοκίνητο στο οποίο προκάλεσε ζημιές δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν του το παραχώρησε ή ο 18χρονος το «δανείστηκε» εν αγνοία του. Πάντως, με τις κατηγορίες για πλήθος παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου, φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης τα επόμενα χρόνια!

ΣΧΟΛΙΑ (1)

na1821

Ε και θα οδηγει χωρίς δίπλωμα, ο πρώτος θα είναι ή ο τελευταίος; Ιδιαίτερα στην επαρχία. Αν είναι και τσιγγάνος χέστηκε κιόλας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης