Επιστρέφουν οι διαφημίσεις στο Mega

Επιστρέφουν οι διαφημίσεις στο Mega

Αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων και μεγάλου μέρους των τεχνικών

Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ Mega
. Έπειτα από συνέλευση των εργαζομένων που έγινε σήμερα στο κανάλι, αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων και μεγάλου μέρους των τεχνικών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν άμεσα οι διαφημίσεις στη ροή του προγράμματος, οι οποίες διακόπηκαν, λόγω της απεργίας.

Παράλληλα, στο κάλεσμα για ενημέρωση των δημοσιογράφων από τους εκπροσώπους τους, η ανταπόκριση ήταν πολύ μικρή. Από τους περίπου 100 δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση, εμφανίστηκαν μόλις 15.

Αποφασίστηκε να ζητηθεί τις επόμενες μέρες ενημέρωση από τον δικηγόρο τους, προκειμένου να πληροφορηθούν για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το μέτωπο των δημοσιογράφων έχει πλέον διασπαστεί σε μεγάλο βαθμό. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fetfgw

Νέος κύκλος επιθέσεων από τους «μπαχαλάκηδες» μέχρι την επέτειο της δολοφονίας  Γρηγορόπουλου -  Προβληματισμός για τον αριθμό των αστυνομικών που έχουν αποσπαστεί από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας

4
psinakis-dourou-kamena_main01

Εχουν κληθεί από τον εισαγγελέα που ερευνά τις ευθύνς για τη φωτιά στο Μάτι  να καταθέσουν ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων και θα δώσουν τις εξηγήσεις  τους το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 

1