Επιστρέφουν οι διαφημίσεις στο Mega

Επιστρέφουν οι διαφημίσεις στο Mega

Αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων και μεγάλου μέρους των τεχνικών

Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ Mega
. Έπειτα από συνέλευση των εργαζομένων που έγινε σήμερα στο κανάλι, αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων και μεγάλου μέρους των τεχνικών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν άμεσα οι διαφημίσεις στη ροή του προγράμματος, οι οποίες διακόπηκαν, λόγω της απεργίας.

Παράλληλα, στο κάλεσμα για ενημέρωση των δημοσιογράφων από τους εκπροσώπους τους, η ανταπόκριση ήταν πολύ μικρή. Από τους περίπου 100 δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση, εμφανίστηκαν μόλις 15.

Αποφασίστηκε να ζητηθεί τις επόμενες μέρες ενημέρωση από τον δικηγόρο τους, προκειμένου να πληροφορηθούν για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις. Ωστόσο, είναι σαφές ότι το μέτωπο των δημοσιογράφων έχει πλέον διασπαστεί σε μεγάλο βαθμό. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

9ee836834e9ed979d40f54b4260161d6_XL

Τα προβλήματα διαπιστώθηκαν μετά από προσεισμικό έλεγχο και τη σχετική απόφαση πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης - Τα παιδιά του 54ου δημοτικού θα στεγαστούν στο γειτονικό 53ο δημοτικό σχολείο

SantaRun

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό Santa Run Athens, ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος θεσμός, ο οποίος μετέφερε το γιορτινό του μήνυμα, αυτή τη φορά από τον Δήμο Αμαρουσίου! 

image001

«Μόνο με συνεννόηση γίνεται σχεδιασμός για την ασφάλεια» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που διεξάγεται στην Χαλκίδα

eydap1

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στους Δήμους Πετρούπολης, Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου.

press_conference

«Μπροστάρηδες» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Βούλα Πατουλίδου - Καταγγέλλουν όιτι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επιχειρείται εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων πανεπιστημιακών σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κατόχους τίτλων από ιδιωτικές σχολές με αμφίβολα επίπεδα κατάρτισης