Έτοιμοι για... απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Έτοιμοι για... απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Στα πλοία της γραμμής επιβιβάζονται απόψε Κρητικοί αγρότες με στόχο να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα

Έτοιμοι για... απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης
Έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους φορέων της Κρήτης, αλλά και την στήριξη άλλων επαγγελματικών κλάδων όπως των μελισσοκόμων- οι αγρότες φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια... ιστορική κινητοποίηση στην Αθήνα.

Με τα πλοία της γραμμής για Πειραιά αναχωρούν απόψε οι Κρητικοί αγρότες προκειμένου να δώσουν το παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα.

Έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους φορέων αλλά και την στήριξη άλλων επαγγελματικών κλάδων οι αγρότες φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια ... ιστορική κινητοποίηση στην πρωτεύουσα.

Κλείσιμο
Στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, στην Ένωση Ηρακλείου, στο Εργατικό Κέντρο καθώς και στους κατά τόπους αγροτικούς συλλόγους και στις συνεταιριστικές οργανώσεις υποβλήθηκαν εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο καθώς μετά από συμφωνία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής είναι 20 ευρώ.

Τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης σε πρόσφατη σύσκεψη τους στο Ηράκλειο αποφάσισαν να μετέχουν στο συλλαλητήριο. Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες της Ένωσης Ηρακλείου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενώ στο πλευρό των αγροτών τάσσεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretalive


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης