Έτοιμοι για... απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Έτοιμοι για... απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Στα πλοία της γραμμής επιβιβάζονται απόψε Κρητικοί αγρότες με στόχο να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα

Έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους φορέων της Κρήτης, αλλά και την στήριξη άλλων επαγγελματικών κλάδων όπως των μελισσοκόμων- οι αγρότες φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια... ιστορική κινητοποίηση στην Αθήνα.

Με τα πλοία της γραμμής για Πειραιά αναχωρούν απόψε οι Κρητικοί αγρότες προκειμένου να δώσουν το παρόν στο αυριανό συλλαλητήριο με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα.

Έχοντας στο πλευρό τους εκπροσώπους φορέων αλλά και την στήριξη άλλων επαγγελματικών κλάδων οι αγρότες φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μια ... ιστορική κινητοποίηση στην πρωτεύουσα.

Στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, στην Ένωση Ηρακλείου, στο Εργατικό Κέντρο καθώς και στους κατά τόπους αγροτικούς συλλόγους και στις συνεταιριστικές οργανώσεις υποβλήθηκαν εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο καθώς μετά από συμφωνία με τις Ναυτιλιακές εταιρίες το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής είναι 20 ευρώ.

Τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης σε πρόσφατη σύσκεψη τους στο Ηράκλειο αποφάσισαν να μετέχουν στο συλλαλητήριο. Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες της Ένωσης Ηρακλείου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενώ στο πλευρό των αγροτών τάσσεται και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretalive


ΣΧΟΛΙΑ (4)

Τονια

Καλώς τα ταγάρια τους γροθους..

ΠΡΑΑΑΑΑΑΜΑ

Φέρτε και λίγο Ζωνιανό χορταράκι γιά τήν κυβέρνηση...αφού κοιμάται που κοιμάται...στόν υφυπουργό σας κατευθείαν.

Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αριστερη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ. ειναι η θυγατρικη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. οι οποιες ειναι η μητρικες, η πιο απλα κυβερνησεις χαρτοφυλακιου!!

Μαρία

Οφείλουμε να συγχαρούμε την κυβέρνηση γιατί είναι η πρώτη κυβέρνηση που μετά από τα 40 καταστροφικά χρόνια των προηγούμενων διεφθαρμένων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, με την αναπτυξιακή της πολιτική στον πρωτογενή τομέα με σαφές προοδευτικό πρόσημο, φροντίζει να φέρνει τακτικά στην Αθήνα τον γνωστό σέξυ Κρητικό μελισσοκόμο για να πάρουμε λίγο μάτι κι εμείς οι γεροντοκόρες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karabina

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα, που βρισκόταν εντός του χωραφιού του - Έπειτα από διαπραγματεύσεις δυο ωρών, άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα