Προμαχώνας: Έφερνε λαθραία εκατοντάδες οινοπνευματώδη ποτά

Προμαχώνας: Έφερνε λαθραία εκατοντάδες οινοπνευματώδη ποτά

Συνολικά 432 μπουκάλια αλκοόλ επιχείρησε να περάσει στη χώρα ένας 61χρονος Έλληνας

Με το αυτοκίνητό του γεμάτο με εκατοντάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών διαφόρων ειδών που είχε προμηθευτεί σε χαμηλές τιμές στην Βουλγαρία και σκόπευε να τις πουλήσει στην Ελλάδα, επιχείρησε να περάσει τα σύνορα ένας 61χρονος Έλληνας.

Όμως, στον Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα καραδοκούσαν οι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε και βρήκαν μέσα τα συνολικά 432 μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Ο 61χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή λαθραίων ποτών στην ελληνική επικράτεια, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων. Τα μπουκάλια εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kadoi

Αυτή τη στιγμή, καταγράφονται περίπου 1.000 ελλείψεις σε κάδους απορριμμάτων στον κεντρικό δήμο, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε περιοχές του Β’ δημοτικού διαμερίσματος, όπως για παράδειγμα η Ξηροκρήνη