Στα Τρίκαλα η πρώτη χασισοφυτεία της σεζόν!

Στα Τρίκαλα η πρώτη χασισοφυτεία της σεζόν!

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε το φυτώριο στο οποίο ο δράστης καλλιεργούσε ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,10 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Στα Τρίκαλα η πρώτη χασισοφυτεία της σεζόν!
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι πλέον ιδανικές για τις καλλιέργειες, ξεκίνησε και η… χασισοκαλλιέργεια στην Ελλάδα! Ο πρώτος «τυχερός» που έπεσε στα χέρια των αρχών, ήταν ένας 60χρονος που ξεκίνησε νωρίς- νωρίς να φυτεύει χασισόδεντρα στα Τρίκαλα.

Η παράνομη δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας που πήγαν στο σπίτι του μαζί με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, ο οποίος δεν άργησε να ξετρυπώσει δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 735 γραμμαρίων κι έτσι ο 60χρονος συνελήφθη.

Στην πορεία της έρευνας, ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε και το φυτώριο στο οποίο ο δράστης καλλιεργούσε ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,10 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης