Αργολίδα: Σπείρα διέρρηξε πέντε μαγαζιά σε λίγη ώρα

Αργολίδα: Σπείρα διέρρηξε πέντε μαγαζιά σε λίγη ώρα

Ο 39χρονος Έλληνας, που φέρεται και ως αρχηγός της ομάδας, συνελήφθη στην Κόρινθο ενώ ο 25χρονος Αλβανός και η 20χρονη Ουκρανή εντοπίστηκαν στο σπίτι του νεαρού στην Παλαιά Επίδαυρο

Επιδρομή στα καταστήματα της κωμόπολης Λυγουριό στην Αργολίδα έκαναν τρεις διαρρήκτες, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, που κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να τρυπώσουν σε τέσσερα από αυτά από τα οποία άρπαξαν χρήματα, ενώ απέτυχαν να εισβάλλουν σε άλλο ένα!

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού σταθμού και με την βοήθεια των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, οι δράστες εντοπίστηκαν ο ένας μετά τον άλλο. Ο 39χρονος Έλληνας, που φέρεται και ως αρχηγός της ομάδας, συνελήφθη στην Κόρινθο ενώ ο 25χρονος Αλβανός και η 20χρονη Ουκρανή εντοπίστηκαν στο σπίτι του νεαρού στην Παλαιά Επίδαυρο.

Εκεί κατασχέθηκαν και 50 κροτίδες, που του κόστισαν την επιπλέον δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος απήγγειλε και στους τρεις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν χτυπήσει και σε άλλες περιοχές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης