Άρπαξαν κέρματα χωρίς διάρρηξη στην Αλόννησο

Άρπαξαν κέρματα χωρίς διάρρηξη στην Αλόννησο

Η πόρτα του πρατηρίου βρέθηκε άθικτη και κλειδωμένη κανονικά, ενώ δεν είχε παραβιαστεί κάποιο παράθυρο

Πονοκέφαλο προκάλεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Αλοννήσου η περίεργη κλοπή που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο πρατήριο καυσίμων ενός 68χρονου στο νησί, χωρίς να εντοπιστεί ούτε το παραμικρό ίχνος διάρρηξης!

Η πόρτα του πρατηρίου βρέθηκε άθικτη και κλειδωμένη κανονικά, ενώ δεν είχε παραβιαστεί κάποιο παράθυρο. Παρ’ όλα αυτά, οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό, από το οποίο ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά ένας φορητός υπολογιστής και μια σακούλα με κέρματα αξίας περίπου 400 ευρώ!

Το ότι έγινε διάρρηξη, βέβαια, δεν αμφισβητείται, αφού τα συρτάρια του γραφείου βρέθηκαν πεταμένα στο δάπεδο, όπου οι εισβολείς είχαν σκορπίσει και ό,τι περιείχαν, πιθανότατα ψάχνοντας για περισσότερα χρήματα. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το χώρο του πρατηρίου και πήραν αποτυπώματα, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν εφοδιασμένοι με «πασπαρτού».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4409958

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιάζουν αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα είπε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σε ημερίδα με θέμα την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Εθνικής Άμυνας από το 1974 έως σήμερα