Ο Αντώνης Σρόιτερ τιμήθηκε με το Βραβείο Μπότση

Ο Αντώνης Σρόιτερ τιμήθηκε με το Βραβείο Μπότση

Ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA παρέλαβε το βραβείο του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Αντώνης Σρόιτερ τιμήθηκε με το Βραβείο Μπότση
Ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ, παρέλαβε σε μία φανταχτερή εκδήλωση, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο το Βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση, για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή «Αυτοψία».

Ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του


Κλείσιμο

Ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Προκόπη Παυλόπουλο



Η τελετή της 33ης Απονομής Βραβείων και Τιμητικών Διακρίσεων του Ιδρύματος, ξεκίνησε στις 19:00, παρουσία τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και εκπροσώπων της κυβέρνησης και των κομμάτων της Βουλής.

Στην τελευτή βραβεύτηκε και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, για το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «Ιστορίες».

Η Σία Κοσιώνη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη βράβευσή της



Για την αντικειμενική παρουσίαση του πολιτικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Τα Νέα», βραβεύτηκε ο Διονύσης Νασόπουλος.

Ο Διονύσης Νασόπουλος κάθεται δίπλα στον Αντώνη Σρόιτερ


Ανάμεσα στους βραβευθέντες, ήταν και η ρεπόρτερ Ευαγγελία Τσικρίκα, του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η οποία επέδειξε δυναμισμό και σθένος απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όταν ο τελευταίος αναφερόταν στον περιβόητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και στα κανάλια που θα αναγκάζονταν να αναστείλουν τη λειτουργία τους, αφήνοντας χιλιάδες επαγγελματίες άνεργους.

Η Ευαγγελία Τσικρίκα με το βραβείο της



Επίσης βραβεύτηκαν ειδικά για το 2016, δημοσιογράφοι από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι κάλυψαν το Προσφυγικό και ανημέρωσαν με το ρεπορτάζ τους ολόκληρη την Ελλάδα για τις εξελίξεις και τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα. Βραβείο για την ερευνητική δημοσιογραφική προσέγγιση του προσφυγικού ζητήματος παρέλαβε ο Αντώνης Ρεπανάς, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Στα ειδικά βραβεία τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι αθλητικογράφοι Ανδρέας Μπόμης και Γιάννη Μαμουζέλος και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις που χορηγεί κάθε χρόνο η Βουλή των Ελλήνων, το ΕΒΕΑ, κ.α. σε συντάκτες που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό, οικονομικό, αυτοδιοικητικό κ.λπ. ρεπορτάζ.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης