Αυτές ήταν οι πλαστές ταυτότητες της Ρούπα και της 25χρονης

Αυτές ήταν οι πλαστές ταυτότητες της Ρούπα και της 25χρονης

Προβληματισμός για τις δύο ανδρικές ταυτότητες πέραν αυτής του Νίκου Μαζιώτη - Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη της νέας γενιάς του Επαναστατικού Αγώνα

Τις πλαστές ταυτότητες που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρουπα και της 25χρονης που δήλωσε μέλος του Επαναστατικού Αγώνα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία προσπαθώντας να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τη δράση των δύο γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα στα 10 πλαστά δελτία ταυτότητας από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Ρούπα, βρέθηκαν και πλαστά δελτία ταυτότητας ανδρών, μια τουλάχιστον εκ των οποίων είναι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και δύο ταυτότητες που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως τους οδηγήσουν στα 4-5 νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων με τα στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνουν στοιχεία ταυτοτήτων που έχουν κλαπεί μόνο που στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους.

Έτσι πλεόν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν να βρουν αν με τις ταυτότητες αυτές έχουν νοικιαστεί γιάφκες, σπίτια, αυτοκίνητα ή γκαράζ που χρησιμοποιούσε ο Επαναστατικός Αγώνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι ταυτότητες είναι οι εξής:

Α) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας που βρέθηκε σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου συνελήφθη η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. Έχει αριθμό ΑΚ 757923 και φέρεται να εκδόθηκε την 03-09-2013 από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, υπό στοιχεία κατόχου ΔΗΜΑ Διονυσία του ΚΡΙΣΤΑΚΗ και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, γεν. 02-08-1987 στην Αθήνα Αττικής.1 το με αριθμό ΑΗ 964065 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Σταύρος του Σοφοκλή και της Ελένης, γεν. την 10-01-1973 στο Ηράκλειο - Ηρακλείου, εκδοθέν την 28-05-2009 από την Υ.Α. Ηρακλείου.2 το με αριθμό ΑΙ 679136 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ Μιχάλης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16-04-1977 στην Αθήνα Αττικής, εκδοθέν την 15-11-2010 από το Α.Τ. Αμπελοκήπων.

3 το με αριθμό ΑΕ 043368 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ Ελένη του Ιωάννη και της Μαρίας γεν. 17-09-1966 στο Ηράκλειο Ηρακλείου Κρήτης, εκδοθέν την 06-02-2007 από το Τ.Α. Νέου Ψυχικού.

4 το με αριθμό Π 085404 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΡΟΔΙΤΗΣ Νικόλαος του Φωτίου και της Σοφίας, γεν. 05-09-1973 στον Ασπρόπυργο Αττικής εκδοθέν την 07-10-1991 από Α.Τ. Ασπροπύργου.5 το με αριθμό ΑΑ 909682 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής γεν. την 01-02-1986 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εκδοθέν την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

6 το με αριθμό ΑΖ 601679 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας γεννηθείς την 19-01-1985 στην Αθήνα Αττικής εκδοθέν την 09-04-2008 από το Τ.Α. Ηλιούπολης.

7 η με αριθμό 777903389 άδεια ικανότητας οδηγήσεως κατηγορίας Α΄ και Β΄ εκδοθείσα την 04-10-1999 από το Υπουργείο Συγκοινωνιών Δυτικής Αθήνας υπό στοιχεία ΡΟΔΙΤΗΣ Νικόλαος του Φωτίου, γεν. την 05-09-1973 με διεύθυνση κατοικίας τη Λ. Δημοκρατίας 102, Δήμος Ασπροπύργου, Νομός Αττικής.8 το με αριθμό ΑΕ 170764 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΣΠΑΤΗ Μυρσίνη του Νικολάου και της Άννας, γεν. 13-08-1983 στη Θεσσαλονίκη εκδοθέν την 17-01-2007 από το Τ.Α. Τούμπας Τριανδρίας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του.9 το με αριθμό Π 769565 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΜΑΥΡΙΚΟΥ Μαριάννα του Αριστοδήμου και της Αναστασίας, γεννηθείσα την 18-04-1973 στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του.

10 το με αριθμό Ξ 981517 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή του Γεωργίου και της Φρειδερίκης, γεν. την 21-10-1978 στην Τρίπολη Αρκαδίας, εκδοθέν την 24-06-1992 από το Τ.Α. Τρίπολης, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον κάτοχό του.ΣΧΟΛΙΑ (23)

Ο στημένος αγώνας, γιά τους αφελείς

Πώς είναι δυνατόν χρόνια να το παίζεις επαναστάτης, δίχως ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό? Πώς είναι δυνατόν να κάνεις έναν επαναστατικό αγώνα και να χαραμίζεσαι για το τίποτα? Οι επαναστάτες έχουν συγκεκριμένους στόχους, θέλουν να αποτρέψουν ένα πολιτικό σύστημα, έναν κατακτητή! Στόν επαναστατικό αγώνα, υπάρχει φιλόσοφια δράσεως, όλοι οι σχεδιασμοί πρέπει να συμπίπτουν με την φιλοσοφία του αγώνα, σε κάθε άλλη περίπτωσει, πρόκειται για στημένο παιχνίδι, δεν επιτρέπονται τα αδικαιόλογητα χτυπήματα! Οι επαναστάτες της δεκάρας μπορούν να μας πούν ποιά είναι η επιτυχία τους, στον επαναστατικό αγώνα?

μαζιωτης ρουπα ..... επαναστατες του κολου

σαν να λεμε οτι ο καρανιακας εχει phd στην στρατηγικη χαχαχαχαχαχ αφου το ειπανε ρε σεις η αριστεια ειναι ρετσινια και η καρριερα χολερα ... τι σοι απαναστατες δηλαδη θα περιμενατε ??? ηρωες σαν τον παπαφλεσσα τον καραισκακη την μπουμπουλινα τον ρηγα φεραιο ??? οχι βεβαια το συριζα και η ανταρσυια εχουν την ρουπα τον μαζιωτη τον ρωμανο τον γρηγοροπουλο και τα ρεμαλια της 17ν ... θα σας βλεπει ο φιντελ και θα σας φτυνει χαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΔ

Κάντε ένα ρεπορτάζ ρε παιδιά να δούμε γιατί μια συμπαθητική κοπελίτσα πήρε αυτό τον δρόμο, υπήρχαν προβλήματα στην οικογένειά της, είχε γκόμενο που την παρέσυρε τι έπαθε το κορίτσι;

@Παπαρορούπα

Ήρθαν τα παιδάκια, με τα ροπαλάκια......... Να και τα νέα φυτάνια των αυτόκλητων "επαναστατών" που θέλουν να μας επαναστατήσουν με το ζόρι..... Φυσικά η....."επανάσταση" εστιάζεται τα μέγιστα στο "επαναστατικό" ΤΑΜΕΙΟ που περιλαμβάνει τη συνταξιοδότησή τους από την τρυφερή ηλικία των 21 χρονών......

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ''ΠΑΛΗ'' ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ''ΙΔΑΝΙΚΑ'' ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΕΥΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο, ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΟΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΛΑΪΚΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ)... ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΜΦΟΝΤΑΙ.... ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΝΤΑ (ΕΝΑΝ ''ΓΥΦΤΟ'' ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΤΙ, ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ''ΤΣΑΝΤΙΡΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ)....

Μ.Σ

Μας τα έπρηξες όλο τα ίδια λές

kartasian

η κυρία με το ...υψωμένο φρύδι που νομίζει οτι κάποια είναι, παρακαλώ να σαπίσει στη φυλακή, ευχαριστώ! Παπαρούπας

ξαγορα

Να δεις που όπως ο Σύριζα διαλύει την οικονομία και πάει από πλεόνασμα σε πλεόνασμα, έτσι διαλύει και την αστυνομία που μέρα που μέρα εξαρθρώνει σπείρες και συλλαμβάνει τρομοκράτες.

Στυλιανός Παπαδόπουλος

Ναι βρε αδερφέ! Έχεις απόλυτο δίκιο... Από πλεόνασμα σε πλεόνασμα το πάει ο Τσύριζα, ρημάζοντας με εξοντωτική φορολογία την πραγματική οικονομία, οδηγώντας σε φυσική εξάλειψη τους συνταξιούχους και αξιοποιώντας τα από αυτά τα πλεονάσματα κέρδη για να δίνει δωράκια που με το άλλο χέρι τα παίρνει πίσω στο πολλαπλάσιο' ταζοντας ταυτόχρονα χιλιάδες άχρηστους κηφήνες σε θέσεις ειδικών και παραειδικών συμβούλων, εξ ίσου άχρηστων υπουργών και παραϋπουργών. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν λιπαίνει τη μηχανή της προπαγάνδας του τρώγοντας τα ίδια τα παιδιά που ο ίδιος εξέθρεψε' τα θρασίμια που αυτοαποκαλούνται "κοινωνικοί αγωνιστές", ενώ είναι κοινοί δολοφόνοι.

Davi di Redicolo

Γεια σας ρε ρούπα και Μαζιώτη, επαναστάτες! Το μόνο που καταφέρατε με τον ένοπλο αγώνα σας είναι να μη χαρείτε το παλικαράκι σας. Η κλεπτοκρατία είναι αρχέγονο αμάρτημα. Δεν ξεριζώνεται με μερικές μπομπούλες.

ΓΙΩΡΓΟΣ

μια ζωη τα ιδια οταν μας ταραζουν στους φορους και στα μνημονια ξαφνικα ολα τα κακοποια στοιχεια συλαμβανοντε και τωρα θα ασχολουμαστε με τη ρουπα και εαν θα δωσουν το παιδι στον παπου η εαν το δωσουν στη θεια του

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eoka_009

Βιασμοί, γρονθοκοπήματα, κλωτσιές, μαστιγώματα, απειλές για αποκοπή γεννητικών οργάνων, βίαιη τοποθέτηση ενός μεταλλικού κουβά στο κεφάλι του θύματος, σβήσιμο αναμμένων τσιγάρων στον πρωκτό του θύματος, εικονικούς πνιγμούς, στέρηση ύπνου είναι μερικές από τις καταγγελλόμενες πρακτικές βασανιστηρίων 

elas

Ένας 32χρονος και μία 37χρονη, άρπαξαν από το συνεργείο και από τρία οχήματα ένα ραδιόφωνο, μια οθόνη DVD, μια τουρμπίνα, όργανα μέτρησης, διάφορα άλλα εξαρτήματα, ανταλλακτικά και δύο φορητούς υπολογιστές