Χανιά: Μετέτρεψε το λεωφορείο του σε μίνι club για τις σχολικές εκδρομές!

Χανιά: Μετέτρεψε το λεωφορείο του σε μίνι club για τις σχολικές εκδρομές!

Προκειμένου να μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία στους μαθητές κατά τη μετακίνησή τους στις εκδρομές 

Βραβείο πρωτοτυπίας αξίζει στον Χανιώτη Κώστα Σταυρουλάκη που είχε την ξεχωριστή ιδέα να μετατρέψει το λεωφορείο του σε... μίνι club!

Ο κ. Σταυρουλάκης εκτελεί σχολικές διαδρομές με το λεωφορείο του και προκειμένου να μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία στους μαθητές κατά τη μετακίνησή τους στις εκδρομές σκέφτηκε να διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο το λεωφορείο ώστε να θυμίζει μίνι club, τοποθετώντας φωτορυθμικά.

Ιδού το αποτέλεσμα:

Πηγή: flashnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Γιάννης

Να κατασχεθεί αμέσως το λεωφορείο, διότι θα γίνουν ατυχήματα, καθότι οι μαθητές θα χορεύουν και θα πίνουν όρθιοι και πάνω σε επικίνδυνες στροφές μετατοπίζοντας το βάρος του λεωφορείου και πιθανά ακόμα και εσωτερικά ατυχήματα. Εδώ και τώρα απαγόρευση στο να κυκλοφορεί αυτό το λεωφορείο με τη φαεινή ιδέα που είχε ο άφρων οδηγός. "το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν" για να μη θρηνούμε αργότερα θύματα και να ψάχνουμε τι έφταιξε.

Έτσι

Ξεκινούν τα πράγματα σιγά σιγά αργά αργά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

omonoia1

«Η ανεξελέγκτη δράση των αναρχικών είναι είναι αποτελέσματα της κατάργησης της ομάδας Δ. Έχουμε επεισόδια από εύσωμους αναρχικούς που θυμίζουν μπράβους με πτυσσόμενα γκλοπ» κατήγγειλε ο Στράτος Μαυροειδάκος

5
mikonos-finikas

Το φυτό που κάποιοι άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν εχθές, αποτελούσε όλο το καλοκαίρι αιτία αντιπαράθεσης μεταξύ των υπεύθυνων δημοφιλούς μπιτς μπαρ και μελών της δημοτικής Αρχής, οι οποίοι υποστήριζαν ότι δεν ταιριάζει στην αισθητική του νησιού

bod-lafa-1

«Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυταοανφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μεσα» ήταν η φράση που προκάλεσε την «έκρηξη»