Σπείρα αλλοδαπών πίσω από 33 κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική

Σπείρα αλλοδαπών πίσω από 33 κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική

Από τις 20 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε καταστήματα, άλλες τρεις σε σπίτια και μία απόπειρα κλοπής σε όχημα που διέπραξαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, οι δράστες είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, τσιγάρα και άλλα είδη συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ

Σπείρα αλλοδαπών πίσω από 33 κλοπές σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική
Κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες είχε κρατήσει η δράση μιας σπείρας Αλβανών διαρρηκτών, αλλά το διάστημα ήταν αρκετό για να προκαλέσουν… πονοκεφάλους στις διωκτικές αρχές με τις τουλάχιστον 33 κλοπές που διέπραξαν στην Αργολίδα, στην Κορινθία και στην Αττική!

Από τους πέντε αλλοδαπούς, ένας 28χρονος, ένας 29χρονος και ένας 30χρονος είναι ήδη προφυλακισμένοι στις φυλακές Ναυπλίου για άλλες υποθέσεις κλοπών. Ασύλληπτοι παραμένουν ένας 62χρονος και ένας 21χρονος που συμμετείχαν στις κλοπές οι οποίες είχαν γίνει από τις 11 Νοεμβρίου του 2015 ως τις 24 Μαρτίου φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, τη Νεμέα Κορινθίας και σε κοινότητες του Δήμου Τροιζηνίας.

Από τις 20 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε καταστήματα, άλλες τρεις σε σπίτια και μία απόπειρα κλοπής σε όχημα που διέπραξαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, οι δράστες είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, τσιγάρα και άλλα είδη συνολικής αξίας άνω των 55.000 ευρώ. Μάλιστα, είχαν κλέψει και έξι οχήματα, πέντε από τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Σε βάρος των πέντε Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Ναυπλίου για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης