Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με εκρηκτικά στα ΕΛΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με εκρηκτικά στα ΕΛΤΑ

Η «Επαναστατική Σύμπραξη για την επιθετική ανατροπή του υπάρχοντος» ανάρτησε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Θεσσαλονίκη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με εκρηκτικά στα ΕΛΤΑ
Ανάληψη ευθύνης υπήρξε για την επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα η «Επαναστατική Σύμπραξη για την επιθετική ανατροπή του υπάρχοντος» με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τονίζει:

«Για εμάς η αλληλεγγύη βρίσκεται στη δράση. Βρίσκεται στον καθημερινό, αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην κυριαρχία. Στόχος μας δεν είναι μόνο η σύνδεση με τους συντρόφους που υφίστανται την καταστολή, αλλά αντιλαμβανόμενοι την ζωή μας σαν μια αλληλουχία μαχών στον αέναο πόλεμο για ελευθερία, ανοίγουμε συνεχώς νέα μέτωπα επίθεσης, διογκώνουμε τις κοινωνικές εντάσεις, για την όξυνση του κοινωνικού πολέμου, για την καταστροφή του κόσμου της εξουσίας.

Κλείσιμο
Την Πέμπτη 3/11 και την Παρασκευή 4/11, τοποθετήσαμε εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς σε οχήματα των ΕΛΤΑ και στην πρόσοψη της εταιρίας Q-Plus στην θεσσαλονίκη, σε αλληλεγγύη με τους αιχμάλωτους αναρχικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι για την υπόθεση της ληστείας στον Βελβεντό Κοζάνης. Η εταιρία Q-Plus εκδίδει πιστοποιητικά εγκυρότητας για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ».

Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης