Καβάλα: Τον φιλοξενούσε και εκείνος την «έγδυνε» από χρήματα και χρυσαφικά

Καβάλα: Τον φιλοξενούσε και εκείνος την «έγδυνε» από χρήματα και χρυσαφικά

Ο 24χρονος δράστης είχε αρπάξει 200 ευρώ, κοσμήματα και πιστωτικές κάρτες

Καβάλα: Τον φιλοξενούσε και εκείνος την «έγδυνε» από χρήματα και χρυσαφικά
Το «ευχαριστώ» για την φιλοξενία που παρείχε η 51χρονη ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην πόλη της Καβάλας σε ένα νεαρό Έλληνα, ήταν να της... ξαφρίσει όσα χρήματα και τιμαλφή είχε αλλά και να αρπάξει τις δυο τραπεζικές κάρτες της, με τις οποίες έσπευσε να αδειάσει και τον λογαριασμό της!

Από τον Αύγουστο ως τις αρχές Οκτωβρίου που έμεινε στο σπίτι, ο 24χρονος φιλοξενούμενος είχε αρπάξει 200 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και τις κάρτες, με τις οποίες έκανε διαδικτυακές συναλλαγές αξίας περίπου 300 ευρώ. Η γυναίκα άργησε να αντιληφθεί τις κλοπές και κατέφυγε στην Ασφάλεια μόλις στις 10 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησαν και οι έρευνες.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή του ένα μέρος από τα κλεμμένα τιμαλφή, τα οποία αποδόθηκαν στην 51χρονη. Δεν συνελήφθη, όμως, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Εξιχνιάστηκε η κλοπή σε βάρος ενός ηλικιωμένου που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη στην Καστοριά, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Ως δράστιδα ταυτοποιήθηκε μια 29χρονη Ελληνίδα που είχε καταφέρει να «βουτήξει» 400 ευρώ από την τσέπη του 85χρονου, τραβώντας την προσοχή του με διάφορες προφάσεις. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης