Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστου που πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστου που πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δέχθηκαν σήμερα το πρωί πυρά από άνδρα, ο οποίος επιτηρούσε σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης 

Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστου που πυροβόλησε κατά αστυνομικών
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου, ο οποίος σήμερα το πρωί πυροβόλησε κατά αστυνομικών, σε δύσβατη δασική περιοχή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, σε δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δέχθηκαν πυρά από άνδρα, ο οποίος επιτηρούσε σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα).

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
Σε έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιέχουν 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 114.106 γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί μπλόκα από δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της Δίωξης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να υπήρχαν κι άλλα άτομα που έπαιρναν μέρος στην επιχείρηση φύλαξης των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης