Στο Βερολίνο έκλεβε αλλά στην... Κακαβιά συνελήφθη

Στο Βερολίνο έκλεβε αλλά στην... Κακαβιά συνελήφθη

Ο 26χρονος αλλοδαπός κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις κλοπών από επιχειρήσεις, στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο έκλεβε αλλά στην... Κακαβιά συνελήφθη
Ο έλεγχος στα στοιχεία ταυτότητας ενός νεαρού Αλβανού που έφτασε από την πατρίδα του στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στην Κακαβιά για να περάσει στο ελληνικό έδαφος, έδειξε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας οι οποίες είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο που εκκρεμούσε, ο 26χρονος αλλοδαπός κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις κλοπών από επιχειρήσεις, στο Βερολίνο. Έτσι, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος διέταξε την κράτησή του και την έκδοσή του στην Γερμανία. 

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 29χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στη νέα εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από αστυνομικούς της Τροχαίας Ναυπάκτου, μετά από τυχαίο έλεγχο που έδειξε ότι του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 μηνών για υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης