Ρουμάνος άνοιξε 13 αυτοκίνητα στο Άργος

Ρουμάνος άνοιξε 13 αυτοκίνητα στο Άργος

Ο 23χρονος αλλοδαπός άρχισε να «χτυπάει» όποιο σταθμευμένο όχημα βρήκε μπροστά του, αλλά κατάφερε να παραβιάσει μόνο τρία από τα οποία άρπαξε χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα

Ρουμάνος άνοιξε 13 αυτοκίνητα στο Άργος
Πιο μεγάλη ήταν η αξία των φθορών που προκάλεσε, παρά αυτή των κλοπιμαίων που άρπαξε από τα συνολικά 13 αυτοκίνητα τα οποία διέρρηξε ή προσπάθησε να διαρρήξει ένας νεαρός Ρουμάνος, μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στο Άργος!

Ο 23χρονος αλλοδαπός άρχισε να «χτυπάει» όποιο σταθμευμένο όχημα βρήκε μπροστά του, αλλά κατάφερε να παραβιάσει μόνο τρία από τα οποία άρπαξε χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στα υπόλοιπα δέκα, δεν κατάφερε να τρυπώσει αλλά προκάλεσε φθορές που ξεπερνούν σε αξία τα 6.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο Ρουμάνος διαρρήκτης εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τις κλοπές από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των οχημάτων. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές σε βαθμό κακουργήματος. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν και άλλες κλοπές που τυχόν έχει διαπράξει.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης