Χανιά: Δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε πιτσαρία

Χανιά: Δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε πιτσαρία

Ένας 23χρονος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο - Εκκενώθηκε η πολυκατοικία και διακόπηκε το ρεύμα από τη ΔΕΗ

Χανιά: Δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε πιτσαρία
Δύο άνθρωποι έχουν υποστεί εγκαύματα από τη φωτιά που ξέσπασε σε πιτσαρία στο κέντρο των Χανίων. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και ικανή δύναμη ανδρών.

Όπως εκτιμάται, η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή αερίου και έκρηξη φιάλης. Οι φλόγες που έχουν τυλίξει το εστιατόριο απειλούν να επεκταθούν και στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το κατάστημα. Σε συναγερμό τέθηκαν όλες οι δυνάμεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ της πόλης. Το εστιατόριο βρίσκεται στην πλατεία δικαστηρίων στα Χανιά.

Η αγωνία της Πυροσβεστικής ήταν να περιορισθεί η φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί στην πολυκατοικία, που βρίσκεται ακριβώς, πάνω από το κατάστημα. Για τους λόγους αυτούς, η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ρεύματος στην πολυκατοικία, ώστε να βοηθήσει στο έργο των πυροσβεστών. Η εκκένωση της κτιρίου έγινε ομαλά και δίχως πανικό, παρ' ότι αρκετοί κάτοικοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση σοκ.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο τραυματίες, ένας 23χρονος που εργαζόταν στην πιτσαρία, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, με βαριά εγκαύματα στο πρόσωπο.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης