Τραγωδία στον Πόρο: 22χρονος ναύτης έχασε τη ζωή του σε βόλτα με ιστιοφόρο

Τραγωδία στον Πόρο: 22χρονος ναύτης έχασε τη ζωή του σε βόλτα με ιστιοφόρο

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του κέντρου Υγείας Γαλατά όπου διακομίσθηκε ο άτυχος νεαρός υπέκυψε

Τραγωδία στον Πόρο: 22χρονος ναύτης έχασε τη ζωή του σε βόλτα με ιστιοφόρο
Σε τραγωδία εξελίχτηκε η μίνι κρουαζιέρα με ιστιοφόρο στον Αργοσαρωνικό για έναν 22χρονο ναύτη.  Σύμφωνα με το Λιμενικό  ο 22χρονος ήταν  το ένα από τα δύο μέλη του πληρώματος του σκάφους και  σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε από σκοινί της μάτσας.

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ενημέρωσαν τις Αρχές και άμεσα στο σημείο έφτασε πλωτό του Λιμενικού που παρέλαβε τον νεαρό, διακομίζοντάς τον στο κέντρο υγείας Γαλατά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του
protothema.gr
Κλείσιμο
ο άτυχος 22χρονος, χτύπησε από το σκοινί της μάτσας και έπεσε στο σκαρί του ιστιοφόρου με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να σπάσει τον αυχένα του. Ο νεκρός ήταν Έλληνας, το ένα από τα δύο μέλη του  πληρώματος του ιστιοφόρου, στο οποίο επέβαιναν δύο Γερμανοί, οι ιδιοκτήτες του σκάφους, και μια ακόμα γυναίκα, φίλη των ιδιοκτητών.

Το δυστύχημα συνέβη τις μεσημεριανές ώρες όταν το ιστιοφόρο Άννα- Νεφέλη που είχε αναχωρήσει απο την Αίγινα με προορισμό τις Σπέτσες προσέγγιζε τον Πόρο, στην περιοχή Τσιλιβίνια. Ο 22χρονος εξαιτίας των ισχυρών ανέμων όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες χτυπήθηκε απο το σκοινί της μάτσας με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι του σε μεταλλικό αντικείμενο που βρισκόταν στο κατάστρωμα του ιστιοπλοϊκού.


Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Τσελεβίνια και άμεσα έσπευσε σκάφος του Λιμενικού με ιατρό, αλλά διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη αργά.  Όλοι οι επιβάτες του σκάφους κρατούνται έως αυτή την ώρα στο Λιμεναρχείο του Πόρου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις και να αποσαφηνισθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η νέα ναυτική τραγωδία στον Αργοραρωνικό, μετά από εκείνη της Αίγινας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης