Πρώην υποψήφιος των ΑΝΕΛ τρολάρει την κυβέρνηση με ένα βίντεο... αλά Game of Thrones

Πρώην υποψήφιος των ΑΝΕΛ τρολάρει την κυβέρνηση με ένα βίντεο... αλά Game of Thrones

O Γιάγκος Ραυτόπουλος περπατά στους δρόμους της Πάτρας φωνάζοντας «Ντροπή» για τα όσα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό αλλά δεν τα έπραξαν

Πρώην υποψήφιος των ΑΝΕΛ τρολάρει την κυβέρνηση με ένα βίντεο... αλά Game of Thrones
Εμπνευσμένος από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαΐα,  δημιούργησε ένα βίντεο προκειμένου να παρουσιάσει την ελληνική κρίση και την πολιτική λιτότητας που ασκεί η κυβέρνηση.


Κλείσιμο

Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης, περπατά στους δρόμους της Πάτρας φωνάζοντας «Ντροπή» και εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα όσα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό αλλά δεν τα έπραξαν.




«Ξεπούλησαν στα μνημόνια δίχως ίχνος ντροπής, το μέλλον της γενιάς μας για την καρέκλα. Ένα βίντεο εμπνευσμένο από το walk of shame του Game of Thrones γυρισμένο με σκοπό να μας συνειδητοποιήσει για τον βαθμό που φτάνουμε να συνηθίζουμε να ανεχόμαστε γενοκτόνες πολιτικές», γράφει στην περιγραφή του βίντεο που ανάρτησε στο youtube. 



Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, ο οποίος τακτικά με βίντεο που δημιουργεί... ταράζει τα νερά στην Πάτρα, στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην Αχαΐα και τότε μάλιστα για να προωθήσει την υποψηφιότητά του, είχε δημιουργήσει ένα βίντεο με το σύνθημα «Θέλεις μάνγκο; Θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο;... Θέλω Γιάγκο». 

Επίσης είναι γνωστός για την ταινία που σκηνοθέτησε και συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τίτλο: «Γιαγκόναν: Οι σκοτεινές μέρες του χαμού». 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης