Ο Παυλόπουλος απένειμε βραβεία αριστείας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Παυλόπουλος απένειμε βραβεία αριστείας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Με την ευχή από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, «καλό ταξίδι, καλόν αέρα του Αιγαίου στα όνειρά σας» να τους συνοδεύει, φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρέλαβαν από τα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, βραβεία αριστείας για το ακαδημαϊκό έτος 2014-201, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρόκειται για τους προπτυχιακούς φοιτητές Μπέλεν Κάστρο-Μαρτίν από την Ισπανία που κατοικεί στη Ρόδο, Ελένη Μπογδάνη από τον Πειραιά, Υπαπαντή Πανταζή από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και Βαλεντίνα Πλάκα από την Αθήνα, καθώς και για τους δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές Ιωάννη Διόλατζη από τη Μυτιλήνη και Παρασκευά Διαμαντάτο από τον Πόρο Κεφαλονιάς.

«Καθιερώσαμε ετήσια βραβεία αριστείας, όχι για διδακτικό προσωπικό αλλά για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, για να δημιουργήσουμε έναν κύκλο άμιλλας, παραδειγματισμού και επιτευγμάτων, σε μία κοινότητα άξια, ανήσυχη και διψασμένη για την κατανόηση του κόσμου όπως είναι η φοιτητική κοινότητα του Αιγαίου» τόνισε ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ομότιμος καθηγητής Σταύρος Θωμαδάκης, κατά την τελετή απονομής, στην οποία παρέστη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

axaios

ΤΟ ΦΙΛΗ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ? ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ '' ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ '' ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ? ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ''ΤΟΥΒΛΑ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ! ΕΤΣΙ ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ !!

Μάνος

Μπα; Δεν τους είπε οτι η αριστεία είναι ρετσινιά και οτι η καρριέρα είναι χολέρα;

Μας τα έχετε πρήξει !!

Να ανακαλέσει αμέσως και να τα πάρει πίσω. Δεν πιστεύουμε στην αριστεία λέμε..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης