Ο Ψινάκης πέταξε, αλλά δεν προσγειώθηκε με το αερόστατο στον Λευκό Πύργο

Ο Ψινάκης πέταξε, αλλά δεν προσγειώθηκε με το αερόστατο στον Λευκό Πύργο

Δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες - Το αερόστατο προσγειώθηκε σε βουνό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νεοχωρούδας και ο δήμαρχος Μαραθώνα μετέβη με αυτοκίνητο στην παραλία της πόλης

Ο Ψινάκης πέταξε, αλλά δεν προσγειώθηκε με το αερόστατο στον Λευκό Πύργο
Δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον Λευκό Πύργο, όπως ήταν προγραμματισμένο, το αερόστατο που μετέφερε τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, καθώς δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες. Το αερόστατο προσγειώθηκε σε βουνό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νεοχωρούδας και ο κ. Ψινάκης μετέβη με αυτοκίνητο στην παραλία της πόλης.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραστεί στην τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας για τους δήμους, τις περιφέρειες και τους πολιτιστικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την ίδρυση «αμφικτιονίας αρχαίων ελληνικών πόλεων».

Κλείσιμο


«Δεν σηκώθηκε το αερόστατο όταν ήθελα από τον Μαραθώνα και δεν μου έκανε το χατίρι και όταν βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη. Σταμάτησα σε πολλά μέρη, όμως, ο καιρός ήταν ανάποδος και δεν μπόρεσα να προσγειωθώ στον Λευκό Πύργο. Ήταν ένα κολπάκι για να κάνουμε την αμφικτιονία που ετοιμάζουμε. Έχουμε σκεφτεί να γίνει μία συνεργασία μεταξύ των δήμων, όπως έκαναν οι αρχαίοι Ελληνες. Είναι μία έξυπνη κίνηση μεταξύ των δήμων και θα υπογράψουν σε αυτήν όλοι οι δήμοι, από τη Λάρισα και πάνω» ανέφερε ο κ. Ψινάκης.

«Το αερόστατο δεν είναι όπως τα ελικόπτερα. Πρέπει να έχεις καλό καιρό για πετάξεις. Είναι καιρός όλοι οι δήμοι να κάνουμε μία συνεργασία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ωστόσο, νωρίς το πρωί το αερόστατο έκανε αισθητή την παρουσία του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, αφού αρκετοί το είδαν αερόστατο στην περιοχή του Κορδελιού, όπου έσπευσαν να το φωτογραφήσουν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης