Φύτευε χασισόδεντρα μέσα, έξω και... δίπλα στο σπίτι του

Φύτευε χασισόδεντρα μέσα, έξω και... δίπλα στο σπίτι του

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, βρήκαν στο σπίτι το εργαστήριο που περιλάμβανε ένα λαμπτήρα, έναν ανακλαστήρα φωτός, έναν χρονοδιακόπτη ρεύματος και άλλον εξοπλισμό για υδροπονική καλλιέργεια, στο οποίο υπήρχαν τρεις γλάστρες με ισάριθμα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 εκατοστών

Φύτευε χασισόδεντρα μέσα, έξω και... δίπλα στο σπίτι του
Δεν είχε αφήσει σημείο (και... μέθοδο!) που να μην καλλιεργεί χασισόδεντρα ένας 45χρονος, ο οποίος είχε φυτέψει δενδρύλλια σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας, σε θερμοκήπιο και σε υπαίθριο χώρο έξω από το σπίτι όπου κατοικεί στην κοινότητα  Δερβίζιανα των Ιωαννίνων!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, βρήκαν στο σπίτι το εργαστήριο που περιλάμβανε ένα λαμπτήρα, έναν ανακλαστήρα φωτός, έναν χρονοδιακόπτη ρεύματος και άλλον εξοπλισμό για υδροπονική καλλιέργεια, στο οποίο υπήρχαν τρεις γλάστρες με ισάριθμα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 εκατοστών. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στο οποίο υπήρχαν τέσσερις γλάστρες με άλλα τέσσερα δενδρύλλια, ενώ στο έδαφος εξωτερικά του σπιτιού ήταν φυτεμένο άλλο ένα δενδρύλλιο ύψους 0,30 εκατοστών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη στην κατοχή του 45χρονου πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με χασίς και καπνό, δύο τσιγαριλίκια, ένα αεροβόλο πιστόλι με δύο κουτιά σφαιρίδια των 4,5 mm και τρεις αμπούλες αερίου, λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 33,2 γραμμαρίων, πέντε τρίφτες, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα ποτιστήρι και 350 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων άσκησε στον δράστη δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης