Συγκέντρωση εργαζομένων της Ηλεκτρονικής έξω από τα γραφεία της εταιρείας

Συγκέντρωση εργαζομένων της Ηλεκτρονικής έξω από τα γραφεία της εταιρείας

Ενημερώθηκαν κατά την χθεσινή συνέλευση από εργατολόγους για τις επόμενες κινήσεις και για το πώς θα καταφέρουν να καταγγελθούν οι συμβάσεις τους

Συγκέντρωση εργαζομένων της Ηλεκτρονικής έξω από τα γραφεία της εταιρείας
Διαμαρτυρία έξω από το κεντρικό κατάστημα και τα γραφεία της διοίκησης της Ηλεκτρονικής στο Περιστέρι πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι της εταιρείας.

Οι 450 εργαζόμενοι ενημερώθηκαν κατά την χθεσινή συνέλευση τους από εργατολόγους για τις επόμενες κινήσεις και για το πώς θα καταφέρουν να καταγγελθούν οι συμβάσεις τους, ώστε να γραφτούν στο Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ. 
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το λουκέτο της Ηλεκτρονικής έκλεισαν τα περίπου 50 καταστήματα της επιχείρησης στην Ελλάδα και τα τρία στην Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αντιμετώπιζε προβλήματα, μιας και είχε αναπτυχθεί ανοίγοντας καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, όμως κατάφερε να επιβιώσει χάρη σε συντονισμένες κινήσεις. Ωστόσο, έπειτα από τις συνέπειες τις διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, πέρυσι το καλοκαίρι η εταιρεία δεν κατάφερε να ανακάμψει με αποτέλεσμα να κηρύξει πτώχευση.

Φωτογραφιες από τη συγκέντρωση










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης