Μίνι καύσωνας - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος

Μίνι καύσωνας - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος

Ηλιοφάνεια και ζέστη τα χαρακτηριστικά του καιρού σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους 

Μίνι καύσωνας - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
Εντυπωσιακή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί από τη Δευτέρα. Οι μετεωρολόγοι μάλιστα εκτιμούν ότι ο ήδη «ανεβασμένος» υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 31 βαθμούς Κελσίου, τιμές που σε κάθε περίπτωση δεν είναι φυσιολογικές για την εποχή. 

Το κλίμα από τη Δευτέρα στη χώρα θα είναι άκρως καλοκαιρινό καθώς σύμφωνα με τις επίσημες προγνώσεις η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια και ζέστη αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και ζέστη και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης