Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι

Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί την ερχόμενη Τετάρτη

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική  αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους την ερχόμενη Τρίτη και   Τετάρτη  (19 και 20 Απριλίου 2016).

Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για μεθαύριο Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί.
Κλείσιμο

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γεώργιο  Ρούσκα.

Παράλληλα,   συνεχίζεται και η πανελλαδική  αποχή  των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και  τη  Μεγάλη Δευτέρα 25  Απριλίου 2016 μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενώ την Πέμπτη, 23  Απριλίου 2016 θα συγκληθεί η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης