Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι

Συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή οι συμβολαιογράφοι και οι δικηγόροι

Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί την ερχόμενη Τετάρτη

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους αποφάσισε σήμερα η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ένδειξη διαφωνίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την πανελλαδική  αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους την ερχόμενη Τρίτη και   Τετάρτη  (19 και 20 Απριλίου 2016).

Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για μεθαύριο Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 πλειστηριασμοί.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Γεώργιο  Ρούσκα.

Παράλληλα,   συνεχίζεται και η πανελλαδική  αποχή  των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και  τη  Μεγάλη Δευτέρα 25  Απριλίου 2016 μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενώ την Πέμπτη, 23  Απριλίου 2016 θα συγκληθεί η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων για να εκτιμήσει την κατάσταση και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δικηγοράκια ενωμένα

Ποτέ νικημένα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mouzalas

Σε σχέση με τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί στους καταυλισμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο κ. Μουζάλας ανέφερε: "Είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι. Το περισσότερο διάστημα η εικόνα είναι κακή και δύσκολη»

emirat_1

Το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση για Μόσχα, ωστόσο μετά το απρόοπτο αυτό γεγονός οι επιβάτες, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αναχώρησαν μετά από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό τους